Y K
Y K

Тук съм само заради теб, бат Любо!

преди 25 минути
Ooo BaiMish
Ooo BaiMish

Аз използвам райфайзен и съм нямал никога проблеми с Binance 😅😅😅 имам и приятел който използва уникредит и също няма проблеми да депозира или тегли суми.

преди 36 минути
Георги Атанасов
Георги Атанасов

Бат Любо, клъвна материал

преди 40 минути
Denis Aleksandrov
Denis Aleksandrov

Защо така, всички които се опитвате да се оправдаете след видео на бат Любо, нагазвате е калра все повече и повече? Трайкай си по-добре, защото почваш да се излагаш момчеееее. Жена ти ще ти се кара след толкова диса!

преди 47 минути
Miro Radichkov
Miro Radichkov

Прос народ сме ей . И аз като него не разбирах нищо от криптовалути но когато искаш се научаваш само пари ти трябва и търпение и малко акъл а гледам че го има ! Нито съм му фен нито нищо само за сведение карданното се качи с 50% за последните 10 дена от много време насам същото е и с ДОТ от 30-32-29 долара и тем подобни сега е 42$ сами можете да си смятате когато влагаш пари и време в нещо се отплаща освен в ХЕЙТА той е безплатен от евтини и неграмотни хора

преди 50 минути
S. Velev
S. Velev

На кой да вярваме сега, на Любо Жечев който до момента е нокаутирал десетина тариката с видеата си или на бившия луд репортер който се прави на луд, че видиш ли той без да иска е споменал сайт без даже да ги пита....

преди час
Rhina Rhin
Rhina Rhin

Алекс, не мисля, че ти е толкова голям проблем егото, колкото неувереността и краткосрочната памет . 1.Ако беше его- нямаше да се дразниш, че партньора ти не вади пари, колкото теб. 2. Ако си върнеш времето назад, ще разбереш, че за да печелиш толкова сега, Дани е изиграл ключова роля преди години и АБСОЛЮТНО НЕ МАЛКА сега. Помисли си, защо ти си търсен и предпочитан инфлуенсър ? Има и други жени със спортни и стегнати тела и приятна визия. Хората обаче видяха в теб повече - младо момиче, което вместо да "осребри" младостта си по "лесния начин" , се омъжи за мъж, когото обича , с който се чувства спокойна, равна и независима. Показвахте и давахте на хората надежда, че може и така да се гради щастие и все още се случва. От думите ти, оставам с впечатление, че съжаляваш за направения от теб избор, но смятам, че това е и в основата на твоя успех и кариерно развитие. Думите ти " Дани, аз не най-непретенциозната жена - не ти бъркам в джоба за коса, маникюр, козметика и т.н и т.н. " може да ги каже, жена която е завършила курса на Кобилкина, а съм останала с впечатление, че ти имаш претенции, че си повече от това. Не те съдя! Дори те разбирам! Объркана си, мислиш за след 40 години и искаш да направиш правилния избор сега, за да си спокойна после. Влияят ти яко външни фактори (приятелки вероятно) и те объркват. Мислиш, че един апартамент, ще ти даде спокойствие и сигурност, но ако цената, която трябва да платиш е да нараняваш и унижаваш човека до теб - не си струва. Дани много търпеливо се опитва да ти обясни това и се бори да го разбереш. Ако беше егоцентрик - вече щеше да е приключил всичко. Спокойствието, което търсиш идва от този човек, който е готов да направи всичко за теб. Ти си прецени , дали можеш да платиш тази цена ( да отблъснеш толкова близък човек за теб) за 130кв във въздуха или заради бюджет от няколко к ... Убедена съм, че ще разграничиш хейта от изразеното ми мнение, което е с най-добронамерена цел.

преди час
Iliyan Iliev
Iliyan Iliev

И ти и Жечев сте яко зле - джендъри !

преди 2 часа
Nikolay Nyagolov
Nikolay Nyagolov

алткойнс бг като цяло не е лош брокер за крипто валута. Има специфични случай, когато е добре да ползвате тях или подобни.

преди 2 часа
Mario Mitov
Mario Mitov

Любо Жечев Президент!!!

преди 2 часа
svetlana panayotova
svetlana panayotova

Падна ми в очите!

преди 2 часа
Mario Mitov
Mario Mitov

Кво се праеш бе ВЪШКАР

преди 2 часа
plamennn______
plamennn______

Ami kato ste ribki i se vruzvate na toq typak..

преди 2 часа
pi60ka dabest
pi60ka dabest

Нещо май предизвикваш Любака Жечев пак да те направи на нищо а?

преди 3 часа
Stefan Tzekov
Stefan Tzekov

Ти си пълен смешник, хубаво че жена ти не знае за твоите финансови операции, пак ще плачеш и ще направиш цирк като замине някъде..... Бат Любо много хубаво те изтипоса

преди 3 часа
Momo Dobrev
Momo Dobrev

Дани Петканов се изложи на макс... not your keys, not your coins. Кой нормален човек би вкарал пари в български сайт при условие, че при всеки случай трябва да ги прехвърлиш на голяма борса и ще трябва да верифицираш акаунта? Да не говорим за разликата между цена за купуване и цена за продан. Не бъдете балъци!

преди 3 часа
Leminera Design
Leminera Design

Добре, пичага Дани, защо твоите думи не отговарят на това, което аз съм правил през последните 3 години. Всички банки, които ти избори са приемали моите преводи към борсата и обратно. Никога не съм имал проблем с това. И ти предлагам да си останеш в твоята сфера и да не лъжеш хората с всякакви простотии. Ако може да ми споделиш коя криптовалута се е качила с повече от 50 процента, че ти да направиш тази печалба от 30 000лв. Или ако е както бинанс работи само в долари си спечелил над 50 000, не вярвам да е с купуване на дипове понеже не вярвам да имаш достатачно опит като цяло. Трябва да си някакво гуро. И ако някой го интересува превеждал съм 40000 долара през ДСК и обратно 100000$ и не е имало въпроси от какъвто и да било вид от къде са и защо са.

преди 3 часа
Ognqn Marinov
Ognqn Marinov

Айде бат любо сипи на този циркаджия още малко :D

преди 3 часа
Denitsa Dimitrova
Denitsa Dimitrova

Дани ... ставаш за политик :) Много говориш, а не казваш нищо и не отговаряш точно на въпросите. Чудесно е, че си са захванал с инвестиция и ти пожелавам успех! ОБАЧЕ! Смятам предходното видео за крайно неуместно и подвеждащо - не за всеки са кристално ясни предимствата и рисковете на тези транзакции. Не смятам, че: 1. Аудиторията ти се състои от хора, които инвестират на борсите 2. Ако греша, зрителите едва ли разчитат на теб за съвет. Мир и любов! П.С. това със звъненето по банките беше глупав "пълнеж".

преди 3 часа
VaKaTa bg
VaKaTa bg

бат любо ко ш праиш ся

преди 3 часа
0707nadi
0707nadi

Закопахтете се яко ти и тези от Алткойн, дето си пишеха сами коментарите под първото ти видео! Абе, хората не са толкова прости, за колкото ги мислите! Взел си пари, рекламирал си, няма проблем, но го кажи, а не лъжи!

преди 4 часа
Alexander Todorov
Alexander Todorov

Вчера от кредитната ми карта, която е към ПОЩЕНСКА банка преведох около 1200 към Binance за BTC и то стана от РАЗ. Сега звънях и ги питах дали може да се направи и касов превод, казаха ми че може. Ти си егати мазния и долен лъжец! И точно, защото реших да не се преоверявам на твоя клип за това си направих сам проверка за моята банка. Още с това, че са ти се обадили след клипа тотално ме загуби и дори да е истина това, което казваш след това просто никой няма да повярва. Тръгнал си да показваш и доказваш уж да бъде всичко прозрачно, обаче си цензурирал тотала, странна личност си ти Петканов, въртиш си игричките и смяташ хората за малоумни. Доста нескопосан опит. Защо режеш разговорите с банките на половина, защо не ги остави всички. А и във видеото ти много лоша актьорска игра, лигльо! Лудия репортер си бил някога, сега си Наглия Лъжец!

преди 4 часа
M Rhino
M Rhino

Ако беше дал някой лев за PR може би щеше да те посъветва да не правиш това утрепано видео отговор, защото не е истинно първо, нищо не си доказал в него, а само се излагаш и второ сега ще последва срив на измислената ти кариера. Ако ще лъжеш гнусно и мазно не бъди толкова нагъл да атакуваш изобличителя после, защото правдата винаги възтържествува, а в случая правдата е срещу теб. Замисли се какво точно създаде или с какво помогна на някого, нито преди като се лигавеше по улиците и притесняваше хората с глупавите си въпроси нито сега с измекярски скалъпени истории скрити реклами на всичко каквото можеш да си купиш на тоя свят, само горчица мисля че още не си рекламирал, но може и да съм пропуснал...

преди 5 часа
raq miteva
raq miteva

Дани, не заемам страна ,но аз лично депозирах от дск към Biance) и нямаше проблем понеже ти си купуваш евро и тогава търгуваш с не крипто валута ☺️

преди 5 часа
Hristo Ivanov
Hristo Ivanov

Любомир Жечев е супер зле ,а и се помисли за много голям .Клиповете за липовона бяха добри ,но след това почна да се размива .Аз лично се отабонирах и спрях да го следя след като започна да гаври хората в “огромната си и оригинална “ супер продукция стил биг брадър . Не ангажирам никого ,но според мен основно хора ,които са били лъгани много преди и продължават да не вярват в себе си ,че имат капацитета да разберат кое нещо е добро и кое не е за тях ,биха гледали подобен контент

преди 5 часа
tautochrone4
tautochrone4

Тоя портфейл е от бинанс бе. Дай да видим трансакциите в блокчейна .. кви са тия скрийншоти

преди 5 часа
CyberHour
CyberHour

блок какво? За Блока му в Левски ДжвЪ ли питаш? :D

преди 24 минути
LUDAKkz
LUDAKkz

Страшен си палячо ,добре че беше Милен да те вкарва в пътя ,сега като го няма и стана безскрупулно лайно като всички цървули,инфлуенсъри и джендъри

преди 5 часа
0707nadi
0707nadi

Само, че този портфейл, който го показа изобщо няма връзка с Altcoins, за които валути твърдеше, че ги закупил чрез тях. Ясно се вижда, че показаното е от Binance! Кой е манипулатора сега?!? Много ниско падна! Удари дъното!

преди 5 часа
Георги Борисов
Георги Борисов

🤡

преди 5 часа
Мартин Младенов
Мартин Младенов

Хаха, с това се закопа още повече. В предното видео през цялото време хвалеше алткойн бг и обясняваше колко трудно било да се купи от чуждите борси и как те ти помогнали, а сега показваш скрийншотове от чуждата борса Binance. За банките е ясно, че не работят с криптовалути, но защо зачеркна Revolut - самите те предлагат криптовалути, а и няма абсолютно никакъв проблем да се правят преводи към Binance от тях, аз преведох преди 2 дни.

преди 5 часа
Stoyan
Stoyan

Дани да си жив и здрав ,но ти както и много други "инфлуенсъри" само ламтите за пари

преди 5 часа
Evgeni Toshev
Evgeni Toshev

фейк инфлуенсъри бол :D

преди 5 часа
IvchoVlogs
IvchoVlogs

Аз търгувам с бинанс и съм на ПИВ няма проблем там! Ниски такси с БНБ топ е 😄

преди 5 часа
Plamen SP
Plamen SP

През повечето банки нямам абсолютно никакъв проблем освен MONESE, които не фигурират в тази таблица.

преди 5 часа
Bobby D.
Bobby D.

Ти си намерил кой да питаш. Опитай през електронното банкиране и тогава си прави абсурдните клипове.

преди 5 часа
Aleksandar Penev
Aleksandar Penev

Дани,не си достатъчно умен ,за да тръгнеш срещу Любо. Сори.. прави си паляшките видеа и това ти е :)

преди 6 часа
Nikolay Nikolov
Nikolay Nikolov

Баси досаднярите са и двамата.

преди 6 часа
Bobby D.
Bobby D.

Чехльо смешен. Доста си жалък и Любо с право те сложи на място.

преди 6 часа
Studio Ceko 12K
Studio Ceko 12K

Уууууууууу

преди 6 часа
Studio Ceko 12K
Studio Ceko 12K

Уууууууууууу

преди 6 часа
Martin Ivanov
Martin Ivanov

Дани , бъди мъж . Това е портфолио на Binance

преди 7 часа
Anton Bogdanov
Anton Bogdanov

Лично съм депозирал към криптоборси от дск!! В разговорите с представители на банки те обесняват че не може да се търгува с криптовалути в техните платформи, а не че не може да се депозира към криптоборса!!

преди 7 часа
Jivko Vladev
Jivko Vladev

не знам, за пръв път Любо малко ме подразни

преди 7 часа
CyberHour
CyberHour

@YT_Ivo_ Мммм ..Сигурно защото не му плащат?!

преди 21 минута
YT_Ivo_
YT_Ivo_

И мен.Само че мен доста!Вре си носа навсякъде!

преди 6 часа
konov23
konov23

e toq jechev go haresvah predi ama purvo se provali totalno s nai-provalenoto shou i sega pochva da napada MNOGO po-uspeshni hora ot nego. nice

преди 7 часа
Svetla Encheva
Svetla Encheva

Ех, Петканеее кух си като асансьорна шахта...

преди 7 часа
denica qnkova
denica qnkova

Доста подвеждаща информация, няма никакъв проблем да “вкарваш пари”, както Даниел Петканов се изказва. Разбира се, е необходимо дълбок рисърч и доста повече информиране, но в интернет пространството има достатъчно информация (да знаеш къде да търсиш). Не пиша коментари често, но този клип реално ме ядоса.....

преди 7 часа
Yon Nik
Yon Nik

Не трябва да се отговаря на Любо! 😈

преди 7 часа
Nikolai Ivanov
Nikolai Ivanov

Аз лично направих превод през Булбанк карта в crypto и нямаше проблем

преди 7 часа
Kon dorleone
Kon dorleone

nagul

преди 7 часа
Elena Tasheva
Elena Tasheva

Жена му била егоистка, че иска апартамент на нейно име, ама той не ѝ казва, че е инвестирал 40000 лв в нещо, в което е "абсолютен лаик". Лъжа след лъжа. Гнусничко е...

преди 7 часа
Огнян Лозанов
Огнян Лозанов

Натриму носа на ония бухал дето си няма работа.. Видяли как смешно си иска 20 лв да му пратиш да му гледаш тъпите клипове

преди 7 часа
Petar Petrov
Petar Petrov

Капитан Любо 2 : 0 Дани Койн Сори Дани, ама като гледам как Любко е пощурял, давам му точката за това видео.

преди 8 часа
Vladimir Damyanov
Vladimir Damyanov

Виждам, как женати ти мята куфарите хахаха

преди 8 часа
Приятен Апетит
Приятен Апетит

Като види, че не му се връзвам, ще му омръзне да ме дразни :)

преди 8 часа
Радослав Радославов
Радослав Радославов

Чехльо,ако не беше реклама нямаше да споменеш името на сайта 100 пъти и да обясняваш колко са добри!!! Не е проблем,че рекламираш,проблема е,че се опитваш да правиш хората на прости,не сме толкова наивни! Ако си мислиш,че някой ти вярва след това видео значи си доста глупав и наивен!

преди 8 часа
Yoan Hristov
Yoan Hristov

Ахахахах мега ламера, 12 годишен нууб, инвестирал 5 лв в крипто няма да се излага така.

преди 8 часа
Iliyana Yarabanova
Iliyana Yarabanova

Четейки коментарите под видеото ,аз лично бих потънала от срам и унижение!Имаш капацитет определено ,умен мъж си но до момента действията ти показват друго.Като това да заснемеш Алекс как и хвърляш багажа (унижавайки я пред цяла България) каква лоша жена е тя!Участието в Биг Брадър в ,което нищо мъжко и достойно не показа.Беше по нисък и от тревата.Продължение на семейните ви скандали в клипове и за капат последните тук!Сигурно се радвате ,че много хора ви гледат и коментират и сте комерсиални но лично за мен сте готови да си продадете душите за това да печелите повече!Едно продажно “семейство”(до колкото всъщност сте) ,което е способно на всичко за повече и повече!Съжалявам но за мен нямате никакво достойнство и срам.А чест с пари не се купува ,вие вече я продадохте!Много се радвам ,че не съм на ваше място.И не е хейт наистина!Споделям нещата ,които забелязвам.Желая ви здраве!

преди 8 часа
Поли Пантева
Поли Пантева

Жечев може да е паляк, ама ти си мазен лицемер. СКРИЙ СЕ

преди 8 часа
Stefan Ognyanov
Stefan Ognyanov

Къв е тоя спрял клип Дани 🤣 Били те потърсили след това 🤣Бат Любо ще ти сипе една топла супичка скоро изглежа си огладнял

преди 8 часа
Боряна Стойчева
Боряна Стойчева

Очевадно е, че на си толкова наивен, за да се доверил на първия сайт и някакъв човек по телефона и има нещо скрито. Пропусна темата относно дали е било спонсорирано видеото за присаждане за коса. И защо първият път споменаваш коя е клиниката, а в последното видео не.

преди 8 часа
Ivan Georgiev
Ivan Georgiev

🤡

преди 8 часа
Sad Sadov
Sad Sadov

Как правиш клип за нещо от което нямаш понятие ....

преди 8 часа
viktor dimov
viktor dimov

Е добре щом не може, защо аз съм си вкарал от ПИБ в Бинанс ??

преди 9 часа
Martin Marinov
Martin Marinov

Много обичам когато някой е засегнат от Жечев и после отделя време и нерви да създаде такъв клип, с който обаче си вкарва още по-голям автогол и предизвиква ответна реакция отново😁😁

преди 9 часа
ッAlex
ッAlex

Само ще кажа, че и Румен Виста беше направил видео и оп... Изчезнаа...:Д

преди 8 часа
Svetlin Georgiev
Svetlin Georgiev

Аз лично точно през банка ДСК съм си закупил крипто и по точно от дебитна студентска карта и то след наредбата

преди 9 часа
Hater Max
Hater Max

Който иска да види целувка между Дани и Любо да гласува с 👍🏼 3 гласа са достатъчни 😀

преди 9 часа
Dj Sensation AK
Dj Sensation AK

Всички сеирджии на България на едно място...

преди 9 часа
Eva Hristova
Eva Hristova

Защо не вземете да емигрирате? Проблема не е при депозирането, а при изтеглянето на парите от борсите към банките! Предлагам ти да се концентрираш над семейните ти проблеми и да спреш да се излагаш. Аз лично съм блокирала цялото ти семейство във всички социални мрежи, но продължавате да изкачате от някъде... страшна напа...

преди 9 часа
Georgi Chonkov
Georgi Chonkov

Бакуган топче... Любо Жечев стани!!!

преди 9 часа
Vasil Dobrev
Vasil Dobrev

Лъжец

преди 9 часа
Stan Kronev
Stan Kronev

Не пич. Ти не коментираш криптовалутите, просто търсиш начин да монетизираш. Ако искаше да си реално полезен, щеше да направиш ресърч по темата и да говориш с някой, който реално разбира. Ти си голям мъж, който реагира на всичко като малко момче. Този жалък опит за обяснение е точно това - поредна инфантилна реакция. Какво полезно даде с тези 40 минути по темата на аудиотиятя си!?

преди 9 часа
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov

Жена мръсна, защо ми изтри коментарите?

преди 9 часа
Doni Hristov
Doni Hristov

Уби го този селяк! Браво, Дани!

преди 9 часа
Asen Ivanov
Asen Ivanov

Любак ти си изяж го :Д

преди 10 часа
Miroslav Ilchev
Miroslav Ilchev

Спонсорирана реклама без да е спомената ... Дано не подведеш някого да инвестира там , ще загуби много финанси ..

преди 10 часа
Voices90
Voices90

Бате кои ти вярва точно на теб :))))

преди 10 часа
Hristo Quadrifoglio
Hristo Quadrifoglio

И двамата трупат гледания докато се "дъвчат" 😉

преди 10 часа
Atanas Vasilev
Atanas Vasilev

Колко си жалък. От Лудия репортер се превърна в Жалкия репортер...

преди 10 часа