ВНИМАНИЕ | Пешеходци на пътя | Права и задължения | Safety BRI4KA Academy | Ep6 | ENG SUB

 • Публикуван на преди месец

  Bri4ka. COM

  Продължителност: 24:50

  ВНИМАНИЕ! Пешеходец на пътя !
  Днешната тема, на която ще обърнем внимание, са най-уязвимите участници на пътя - ПЕШЕХОДЦИТЕ. С Димитър Илиев ще си поговорим за всички рискове и проблеми свързани с тяхното придвижване. Ще ви покажем най-честите причини и ситуации, които водят до блъскане на пешеходци. Рубриката ни е част от общите усилия за повишаване на пътната безопасност и се реализира съвместно с Държавна агенция “Безопасност на движението по пътищата”. Нека бъдем по-внимателни и да останем живи на пътя!
  Споделяйте видеото с #напътяживотаеспредимство за да достигне до повече хора!
  - - - - - - - - - - - - -
  Партньорите, които застанаха зад нашата кауза:
  Bridgestone: bit.ly/33YMhk5
  Bosch Engineering Center Sofia: bit.ly/332fUS7
  Mostauto: bit.ly/34MzuSZ
  #safetyBri4kaacademy #pedestrians

vulturebg81
vulturebg81

Имах случка преди години с човек, клекнал зад колата да си връзва обувките. Поглеждам на огледалата, всичко чисто, тръгвам и в един момент го виждам да се изправя и после му викам 'Човече, чуваш, че колата работи, напред няма къде да отида, защото има кола, с какъв акъл клякаш да си връзваш обувката'. Само ми вдигна рамене.

преди 8 дни
Angel Mihaylov
Angel Mihaylov

11:35 Шофьорът в другата лента трябва да е изключително тъп, че да не очаква пешеходец зад спряла кола на пешеходна пътека.

преди 15 дни
Добрин Генков
Добрин Генков

Страхотно видео!!! Адмираций на всички участници и рекламодатели! БРАВО!!!

преди 19 дни
Borislav Marinov
Borislav Marinov

Хора моля ви продължавате да правите такива неща ❤️

преди 28 дни
mariqn rusev
mariqn rusev

Искам да попитам .Понежа нося очила докато карам ,ако се наложи да направя такава маневра като м.Катастрофа как да постъпя?Ако се врежа като него еарбега ще ми напълни очите със стъкла

преди 28 дни
Starky Hutch
Starky Hutch

Като изрежа бегачката с правата тръба те сами спират . Шегувам се сега сериозно , в България пешеходците са доста опасни и другото което е трябва на опасни места за пресичане да сложат оребрение на асфалта защото е като стъкло и лек дъждец го прави като лед...

преди месец
Gri6a Yordanov
Gri6a Yordanov

Аз за тва пресичам (когато бързам) зад автобуса предпочитам да не ми спрат или да ми спрат и после да си чеша задника от псувни от страна на шофьора от колкото да имам счупена ръка крак и на шофьора да му създавам излишни проблеми

преди месец
BeTaTesTeR
BeTaTesTeR

Забравихте да кажете за пресичането на колоездачите докато карат колелото защо не трябва да се прави. Сега с Филип като тръгнете да пресичате пеша и изведнъж се сепнете може веднага да отскочите една крачка назад и да се размине работата. Ама като се изсипеш с колелото и изведнъж видиш колата и се стреснеш не можеш да се върнеш назад, нито толкова бързо да скочиш и да преминеш пред колата. Стъписват се както са на колелото и на никъде, не знаят как да реагират. А като си слезнал и го буташ веднага можеш да се дръпнеш назад или да отскочиш на някъде. Случвало ми се е, едно дете така излезна с колелото, имаше храсти и не се виждаше и то си излезна с колелото и като ме видя колко съм близо видимо се стресна ама вече излязал с цялото колело нищо не можа да направи.

преди месец
Izrod
Izrod

Като шофьор винаги намалявам на пешеходна пътека, а като пешеходец спирам и се оглеждам дори на пешеходната пътека дали мпс-то ще може да спре, не да тръгна като кон с капаци! Това с крака на спирачката обаче не винаги го правя, понякога просто отпускам газта, а така може да се спести време при наложително спиране, така че ще го направя навик. Още едно важно правило за колоездачите: слизаш и буташ колелото на пешеходната пътека, а не както си на колелото с 20 км/час да тръгнеш да пресичаш! Учете и децата на тези правила, после няма значение кой крив и кой прав като го сгазят!

преди месец
Yavor Tzantzarov
Yavor Tzantzarov

В българия всички карат като варвари квито са си попринцип

преди месец
Nedyo Ivanov
Nedyo Ivanov

Велики сте , може да направите клип за слепи зони при камион . Много водачи , мотористи , велосипедисти и пешеходци не се съобразяват с това .

преди месец
Ивайло Асенов
Ивайло Асенов

Браво момчета пак топ съвети. 15:20 баща му на това му вика, на гроба му пишеше "Той беше с предимство". Стигне ли се до най - лошото няма знацение кой е бил с предимство. Минало вече, човека не можеш да го върнеш.

преди месец
_CrAzYHeAdS _
_CrAzYHeAdS _

napraite i za motoristite shtoto mene 100 puti vlizat pred men i mi rejqt putq

преди месец
Svetoslav Bogdanov
Svetoslav Bogdanov

Страхотен епизод! Хубаво е да се напомня това на шофьорите и на пешеходците, само дето не обръщат внимание много чето. В малките улички, където са напаркирани автомобили навсякъде и един до друг, се кара с доста поече от 30. Живея близо до Ломско шосе в жк. Надежда - шофьорите паркират навсякъде, включително и точно пред пешеходни пътеки, включително и на места, където е забранено, пешеходци-нинджи изскачат отвсякъде, много често се кара със скорост доста повече от предвиденото, така че, да - епизодът е страхотен, но това е нещото, което задължително ТРЯБВА да се знае. Истината е, че епизодът е страхотен и ако това промени поне на един тарикат начина на шофиране ще съм много щастлив.

преди месец
ne6tolesno zanamirane
ne6tolesno zanamirane

Този люлинския индивид с каква скорост са го блъснали, щом с 30км били 80%, с 40км - 30% шанс да оцелее?

преди месец
Viktor Karnolski
Viktor Karnolski

Има и друг начин без дори и да блъскаш другата кола ако се осъзнаеш.Като видиш че колата отсреща е спряла на пешеходна пътека да се подразбере, че има пешеходец, въпреки че не съм шофьор.

преди месец
Nikola Raychev
Nikola Raychev

5:40 Хората снимат видео за безопасността и на заден план всиччко нередно прави шофьора- пуши, говори по телефона и без колан. Трябваше да го спрете да му пуснете да гледа малко видеа

преди месец
N1ki7o
N1ki7o

Вземете купете на мистък катастрофа една яка за каската, че ще си строши врата с тая каска

преди месец
Rosen Ivanov
Rosen Ivanov

Гледам поредицата с интерес, но какво оправдание имат пешеходците спрямо нас шофьорите? Да ние сме с машината връщаш назад ,преди това си погледнал и трите огледала, но хоп чуваш неприятен звук ... спираш веднага. Притеснен поглеждаш ..... човек сърцето в петите?!?! веднага почваш : Добре ли сте? Имате ли нужда от помощ? Не Ви видях съжалявам наистина погледнах няколко пъти.... И така инжинерите който са замислили колата явно са преценили, че една бяла светлина обозначаваща, че колата ще върви назад е достатъчна . Да обаче видиш ли ти човека имал да публикува много важна снимка в момента и ти като си проверил го е нямало, но той върви устремен без да спира защото неговия социален живот е много важен, но някой безрасъден шофьор го блъска и той пада. При падането има огромни щети човека е тотал-щета неговите най-нови дънки са изцапани протектора за 8 лева е спукан маратонките са ужасно изкаляни и мръсни тъжна гледка. Според мен единственото решение е да сложиме звукови известявания като при строителните машини защото ще е много по лесно да се монтират на няколко милиона коли от колкото да се възпитат НЯКОЛКО МИЛИОНА ПЕШЕХОДЦИ.

преди месец
basd asad
basd asad

Iskam face reveal na mr katastrofa

преди месец
Stanimir Rankovski
Stanimir Rankovski

Поне в моя град най-голяма трагедия е с възрастните хора, пресичат когато и където си поискат. Някой казват: те така свикнали, едно време нямало такова движение и коли. Добре бе.. ама това е било преди 50 години, няма ли да се свикне вече? Едно е забавена реакция с възрастта, ама то няма общо с това да се огледаш и/или да потърсиш пеш. пътека. edit: като ученик само с автобуса пътувах. Никога не съм правил малоумщината да сляза и да мина пред/зад автобуса, не е само при шофьоря вината. Ние трябва да внимаваме заради другите, защото хората около нас правят глупости, шофьори или пшеходци, няма значение. Винаги оглеждам тротоара при пеш. пътеки преди да мина (например).

преди месец
Milen Nedkov
Milen Nedkov

Още преди 10 години като отидох в чужбина, първото което ми направи впечатление, бе че ми направиха път на пешеходната пътека, без драми, без филми. Правилата ги спазват.... е защо ние там в нашата държава не можем да го научим как да го свържем това ? !

преди месец
Hizzly Play
Hizzly Play

На мистър катастрофа веднага да му платите вредни,че човека ще го уморите :Д то не беше пиене ,то не бяха удари, та какво ли не беше ;Д

преди месец
Arthur Dent
Arthur Dent

Един живот да сте спасили струва си! Гледайте ги, лайквайте ги, шервайте ги, спасете пешаходец, сгазете ван ;D

преди месец
Ivo Marinov
Ivo Marinov

Има още една неприятна ситуация. Еднопосочни квартални улици, или такива в които сме без предимство, но отново квартални със спрели коли пречещи на видимоста, оглеждаш се да видиш дали идва някой от дясно, тръгваш в ляво и там се оказва пешеходец, често решил вероятно да премине , защото и ти си спрял. Ако си направо има шанс да го видиш, защото имаш секунда да тръгнеш и да пресечеш кръстовището, но на ляво, когато е и в мъртвата зона на колонката е много неприятна ситуация!

преди месец
Марин Ангелов
Марин Ангелов

Бричка , бате .... и на пешеходна ти като си на 3 метра от нея с 50км/ч мое ли да спреш бате ако пешеходеца е отпуснал широките крачки ? :D

преди месец
Simeon Mihaylov
Simeon Mihaylov

Много професионално видео с прекрасни съвети за начинаещи водачи на МПС и не само начинаещи.

преди месец
Ivan Dimitrov
Ivan Dimitrov

МНОГО ПОЛЕЗНИ ЕПИЗОДИ - БРИЧКА АКАДЕМИ. ЕВАЛА !!!

преди месец
Ceci Kirov
Ceci Kirov

Филка почни да правиш клипове на коли 1999,2000,2005 година повече се карат във България по интересно ще бъде моля 😁

преди месец
Stoyan Argirov
Stoyan Argirov

И подаваш сигнали за паркирали автомобили върху или пред пешеходна пътека и след 2 месеца ти връщат безумен отговор и никаква санкция. И така след няоклко пъти те отказват да подаваш сигнали и се трупа една статистика накрая.

преди месец
TheRhinox
TheRhinox

AАре стига сте трошили тия X-type-ове лее

преди месец
Stanjola
Stanjola

05:49 мистър бесен селтак си хвърля фаса през прозореца... Няма да се оправим никога. Евала на Филип и на Митака за желанието, но ние сме си такова племе че колкото и да ни се говори, ние знаем по добре как се прави.

преди месец
Martin Jelyazkov
Martin Jelyazkov

Поздравления за сериозния епизод! Много често забравяме, че все пак не сме само пешеходци, колоездачи или шофьори и трябва да сменяме перспективата и да се поставяме на мястото на другите участници в движението. Пешеходците да пресичат много внимателно, колоездачите да не се мятат от тротоара на платното без да се интересуват зелено ли е, червено ли е, а за шофьорите е ясно, по-лекичко каране, без нерви, че тогава стават батаците. Безаварийно на всички!

преди месец
Mitaka 72
Mitaka 72

Едно важно нещо - както шофьорите нямат право да ползват телефон, докато шофират, така пешеходците не трябва да имат право да си гледат телефоните, когато пресичат.

преди месец
McBuLLeT
McBuLLeT

Вана не е 2.5 xD xD xD !!!

преди месец
Georgi Nikolov
Georgi Nikolov

Продължавайте в същия дух! Браво!

преди месец
Nikolay Liubomirov
Nikolay Liubomirov

Браво, супер видео. И браво, че е преведено и на английски.

преди месец
Петър Ликов
Петър Ликов

Много хубаво видео обаче далече от истината за много неща . Когато си пешеходец псуваш шофьорите , а когато сме шофьор псуваме пешеходците. Бг реалност . Тва че няма пари и никой родител който няма голяма възможност ще предпочете да купи по евтини дрехи на себе си или детето . Него какво го бърка дали дрехите са отразителни или не , нали са дрехи. И не , не ви искам мнението на другите.

преди месец
Златко Григоров
Златко Григоров

https://youtu.be/O7XZZC3PdBI?t=700 За това на пешеходна пътека не се изпреварва.

преди месец
chavdar_07
chavdar_07

Направи Test and drive на Opel Zafira

преди месец
Enis Yuliyanov
Enis Yuliyanov

Pokazi ni C43 AMG

преди месец
Nikolay Nikolov
Nikolay Nikolov

Поправете ме ако греша, но пресичането на улицата трябва да става не пред а зад автобуса.

преди месец
Miro
Miro

За съжаление българските пътища са пренаселени от изнервени, закъснели, бързащи, най вече нагли шофиори, които притискат дори спокойните да карат прекомерно. От скоро време предпочитам да карам по-спокойно и от тогава всяка седмица попадам на по някой Бай Ганю. Крешене, биене на клаксони, сечене на път, виещи двигатели, опасни маневри, прочие, и за какво? За да застанат пред мен на светофара. В България така са обърнати нещата, че по-агресивният шофьор е и по-безопасен, тъй като спокойното каране отприщва в джигитите някакво примитивно чувство на бой-бягство и те почват да правят бели. А пешеходците? Те вече са свикнали на тая лудост. Дори пешеходна пътека плахом пресичат, камо ли да попаднат в тия ситуации, които вие описвате. Не че не трябва да се внимава де, ама аз да си кажа. Нещата нe стоят в действителност така, както са на хартия.

преди месец
Miro
Miro

С други думи, ако не прегазя аз пешеходеца, изнервеният джигит зад мен изпреварващ 3 коли ще го прегази. Ни така, ни така.

преди месец
Miroslav Velizarov
Miroslav Velizarov

До тук разбрах ,че главният виновник е водача на мпс -то,и реклама на гуми.В следващата тема да видим ,пеш. пътеки през 20 метра ,как пресичат пешеходците,и да не отваряме темата за къде да се паркира.По този модел в момента ,всички сме потенциални жертви

преди месец
Evgeni Ganchev
Evgeni Ganchev

face reveal na mr katastrofa

преди месец
Georgi Vanev
Georgi Vanev

Димитър Илиев най-добре да си седи само вкъщи и да не излиза, на пътя отвсякъде дебнат опасности... Толкова притеснен и вечно разтревожен.

преди месец
Derony Goranov
Derony Goranov

Браво Браво

преди месец
Matei Mateev
Matei Mateev

Наистина много поучителни неща интересно разумът над всичко

преди месец
Matei Mateev
Matei Mateev

Браво

преди месец
Burek King
Burek King

Евала правя на мистър катастрофа. Хора, пичагата си рискува живота за да ни демонстрира и да направи нещо полезно за нас.

преди месец
Black Hand
Black Hand

Биеш спирачка, слизаш и му пъхаш телефона в гъза да си знае за следващия път когато пресича с телефон без да се огледа :)

преди месец
Hristian Atanasov
Hristian Atanasov

Как да го кажа ... Евала за епизода много е полезен ,но според мен културата на пешеходците и велосипедистите е много ниска. За пример ще дам град Хамбург, Германия където живея вече повече от 3 години . Там трудно ще видиш пешеходец да пресича неправилно или велосипедистите да "шарят" по пътя или тротоара , има и такива които го правят , но са предимно такива на които не можеш да му го обясниш по начин който да те разберат. За водачите на МПС няма изобщо да говоря тук се спазват ограниченията даже ако е 70 те карат със 60 в България ако може при 50км/ч ще карат със 150 ...

преди месец
Митко Жечев
Митко Жечев

Защо в София на кръстовища, които са много натоварени, при които пуска колите, които са наляво и тези направо едновременно, при които за да направиш ляв завой обикновено го правиш, след като светне червено за тези, които са били направо и е трябвало да ги изчакваш, в същото време и за пешеходците е зелено.. абсолютна предпоставка за инциденти с пешеходци...

преди месец
Ади Х.
Ади Х.

Вашите епизоди ме мотивират супер много да карам безопасно. Радвам се, че обърнахте палачинката и засегнахте и пешеходците, и особено колоездачите, които също имат някаква вина в такива ситуации. Особено велосипедистите, които не носят нито коаски, нито жилетки, нито нещо, с което да сигнализират за присъствието си и минават ту през пешеходни, ту по път. Не ме разбирайте погрешно и шофьорите сме гадове, но невинаги сме на 100% само ние виновни.

преди месец
Emral Yukselov
Emral Yukselov

Всеки път казва че е най-важния епизод

преди месец
Ilkata2002
Ilkata2002

19:18

преди месец
Borislav Milanov
Borislav Milanov

Уважение към труда ви.Спасявате живот.Шапки долу пред Филип и Митко.

преди месец
Vasil Vasil
Vasil Vasil

https://youtu.be/O7XZZC3PdBI?t=1158 "И отпред го бутнахме и отзад го бутнахме, отвсякъде" хахахахах Филка това де не ти е Преслава :D:D:D:D

преди месец
Daniel Dimitrov
Daniel Dimitrov

Докато тъпото ни българско племе не се научи къде се пресича, (а това е на специално обозначени места) вместо да прескачат по мантинелите и да се правят на хитри с мисълта "е я къде е пешеходната ма ше мина оттука да не се разкарвам" всеки 4ти починал да е пешеходец скоро ще ни се вижда утопия. Докато не почнат да се пишат солени глоби за неправилно пресичане и докато не се загубят няколко живота явно няма да се научим.

преди месец
Manuil Nedyalkov
Manuil Nedyalkov

И пешеходците трябва да гледат това видео... В Холандия ме впечатли как децата знаят правилно да пресичат - винаги чакат контакта лице в лице с шофьора, след това вдигат ръка и тогава тръгват. В България съм виждал възрастни хора на 30-40 години и НЕ знаят как да пресичат, а знаем, че в България инфраструктура е под всякаква критика, всеки си паркира, където си поиска и така ситуациите са много... Тук в Холандия, инфраструктура така е конструирана, че минимизира до абсолютен минимум ситуациите - умни светофари с детектори, лампи навсякъде(дори понякога може да забравиш да вкл. светлините си нощем). Данъците са безмилостни, но поне го правят за наша безопастност. Същевременно, в училище децата ги обучават да бъдат бдителни и внимателни на пътя.

преди месец
Mario Trifonov
Mario Trifonov

Натисни кика до ламарината

преди месец
Vasil Vasil
Vasil Vasil

Аз винаги казвам на тъщата "пресичай без да се оглеждаш и на червено " да си зне...

преди месец
Peter Petkov
Peter Petkov

Бричката мяза на човек, който нон-стоп отнема предимство и кара над ограничението :ДД

преди месец
г-н Гочев
г-н Гочев

Беше редно да обясните на пешеходците, че един шофьор има 100 задължения зад волана и не винаги може да реагира или да бъде концентриран през цялото време. Пешеходеца има едно елемнтарно нещо да направи и това е да се огледа и прецени дали момента е подходящ за пресичане дори да е с предимство. Както казахте, 2/3 или 40 тона няма да се съобразят с 60 кила човек ако се случи инцидент. Нищо не казахте и за културата на пешеходци като такива, защото смея да кажа, че 60/70% от шофьорите вече се съобразяват изцяло с пешеходците докато поне според мен едва 10% от тях се съобразяват с шофьорите! Редовия пешеходец не взима отношение към проблема защото за него няма адекватни законови санкции, цялата вина се прехвърля на шофьора. Ако пешеходец премине неправилно ако лежи 2/3г в пандиза и глоба 5/10 хил. лв. дали няма да се научат? Същото се отнася и за нас шофьорите! Трябват рестрикции, закони и институции които да ги прилагат, до тогава така ще се оглеждаме като зайци а само шофьорите поемаме вината, това не е правилно!

преди месец
Александър Цветанов
Александър Цветанов

Абсолютно точен коментар. Много от пешеходците са на принципа - Шофьорът трябва да ме пази :). Да, факт, трябва да пазим пешеходците, защото наистина да най-уязвимите, но и те винаги трябва да се съобразяват с нас. Всеки пресича където намери, за жалост лично съм ставал свидетел как до подлеза на метрото на Цариградско, вместо човекът да пресече през подлеза, премина 6 ленти. Тъй че освен да бъдат обвинявани шофьорите, нека и пешеходците да започнат да се съобразяват и да мислят за своя живот, а не само да говорят как те трябва да бъдат пазени и докато си рови в телефона да скочи от храста :)

преди месец
Miroslav Velizarov
Miroslav Velizarov

Много точен коментар.

преди месец
Ivo Yankov
Ivo Yankov

Филипе , професоре , господин катастрафа , мойте адмирации за тези видеа ! Много са полезни ! Искам един клип какво трябва да правим като изкочи куче или животно на пътя как да реагираме в такава ситуациа , какво може да се случи като ударим животно , какво да правим с трупа след удар .

преди месец
Ivo Balov
Ivo Balov

Хвърляш го в багажника и после във фурната

преди месец
Xopxe
Xopxe

5:48 говорете и за шофьори като този :D

преди месец
Ivcho Gaming
Ivcho Gaming

Вуьчо ми е бил блъскан с кола която се е движела с 100 км и е оживял!!!

преди месец
Ivo Balov
Ivo Balov

да бе да

преди месец
Boris Nikolov
Boris Nikolov

Изключително полезен и поучителен епизод, благодаря Ви!

преди месец
Ivan Markov
Ivan Markov

Бричка защо не направиш един плейлист или цял клип с коли подходящи за първа кола и защо са подходящи

преди месец
Gabby Tech
Gabby Tech

Обичам да уча без да се налага да чета 😀

преди месец
Zafir Klisuranov
Zafir Klisuranov

Браво много полезно видео

преди месец
Skyshatter
Skyshatter

Е тва е .. да се учим как да пазим хора който не се и опитват да се пазят сами Излиза си човека за някъв бус, скачам на спирачките и оня ми крещи "ти не ме ли виждаш бе идиот" ... ми sorry ама днеска не съм излязъл със Инфра Червените очила да виждам през стени и тнт. Друг пример : На 15м съм от пешеходната и жената решава че е безсмъртна и тръгва да пресича без да се замисли аз за тия 15м и с 30 км/ч че трябва да я видя,да натисна спирачките и колата да спре.

преди месец
brother97081
brother97081

Ако стане критична ситуация ,отместваш погледа защото инстинктивно човек се насочва там където му е погледа ,за това ако някой недай си боже ти навлезе насрещно ,гледаш насрани и веднага бягаш в банкета .Надявам се никога да не ми се налага да го приложа.Също когато ме заслепят нощем с мега силните си фарове ,гледам долу вдясно ,там пътя е най видим и се ориентирам.В малките улички винаги карам бавно а видя ли деца още по-бавно и в готовност за спиране.

преди месец
Burgiqta
Burgiqta

10:57 върха на простотията

преди месец
Alexander Panayotov
Alexander Panayotov

Палячовци дават акъл

преди месец
BiG ChUngESs
BiG ChUngESs

uf gorkiq mr. katastrofa 😓😢

преди месец
Woody Woodpecker
Woody Woodpecker

Най добрата поредица. Адмирации момчета за това което правите

преди месец
Atanas Vasilev
Atanas Vasilev

Шофьор съм от 15 години и искам да ви благодаря на вас и целият екип за това което правите! Това видео трябва да го изгледа всеки, без значение шофьор или пешеходец!

преди месец
Kalina Zankova
Kalina Zankova

3:20 да И любимите ми пешеходци които като видят че колата се движи назад тичатда минат зад колата по-бързо.

преди месец
Виктор Минков
Виктор Минков

Всички видяхме случката от изминалите дни в Люлин, с пешеходеца който пресече неправилно и полетя, за щастие оцеля. В случая и пешеходеца беше виновен за неправилното пресичане, но и шофьора за превишена скорост.

преди месец
Dani Bobi
Dani Bobi

А така обяснете им че пешеходната пътека не е подлез и да се оглеждат

преди месец
Stefan Lyubenov
Stefan Lyubenov

Направете видео и за правилата за движение по пътищата, моля! Има супер много хора, които просто си плащат книжката и сядат зад волана.

преди месец
Ivan Angelov
Ivan Angelov

Само в България, като блъснат пешеходец, после го и бият.

преди месец
Kiril Draganov
Kiril Draganov

Поздравления на целият екип за работата над идеите,които са важни за така не толерантното ни общество ,по отнешение на “Пътната Безопстност”!

преди месец
Veselin Filin
Veselin Filin

Много полезен епизод, пичове! Обаче, искам да кажа, че много често пешеходците пресичат на необозначени места ИЛИ на червен светофар, докато си ровят в телефона. Нека всеки участник в движението да бъде отговорен към всеки! Благодаря! ✌️😎

преди месец
mrbullshit15
mrbullshit15

Браво много полезно,но ако бяхте докрали и камион да се види и от неговата гледна точка на спиране защото много хора си мислят ,че камиона спира като лек автомобил

преди месец
Vikeca Lifestyle
Vikeca Lifestyle

Наистина е много голям проблем това! Добро видео!

преди месец
turbolover777
turbolover777

Браво за труда!!! Кофти филм е,да качиш нЕкое говедо на капака! 😂😂😂

преди месец
Иван Стойчев
Иван Стойчев

Много от пешеходците, особено на пешеходна пътека точно като са с предимство, пресичат без да се оглеждат, гледайки в телефона си... Много хубаво място сте избрали, Студентски град... Там е масово и не само там. И в двете позиции съм бил, всеки си мисли, че е с предимство...

преди месец
Денис Димитров
Денис Димитров

Незнам ама тоя мистър (Катастрофа) вие го напивахте, блъскахте как издържа човека.. 🙆‍♂️😂

преди месец
Hyusein Yashar
Hyusein Yashar

В България никой не спазва правилата и всеки си кара както иска, също така и инфраструктурата е шит! Ако от 10 шофьора 2 спазват то останалите 8 НЕ! Карам в Берлин Франкфурт Хановер и други големи градове без инциденти и проблеми а в България със страх....

преди месец
JDM CAR LOVER
JDM CAR LOVER

Реално като велосипедист на пешеходната трябва да слезнеш и да буташ велосипеда, а не да го караш като си на пешеходната

преди месец
Дани Харизанов
Дани Харизанов

На 5:55 човека до вас дава чудесен пример😀 без колан, говори по телефон и пуши цигара 🤔

преди месец
Hristo Aleksov
Hristo Aleksov

molq se 1 ot tiq 4oveci s telefonite + slu6alki v setivata da gledat tozi epizod

преди месец
Павлин Борисов
Павлин Борисов

Аз имах преди 3 години абсолютно същата ситуация, както инсценирахте към края на видеото, обаче с малката разлика, че пешеходеца НЕ БЕШЕ на пешеходна пътека. Успях да не го ударя и се ударих в паркирана кола. След като успях по някакъв начин да изляза от колата, то него вече го нямаше. Беше избягал. А през цялата тази ситуация той говореше по телефона. Нищо сериозно не се случи за щастие.

преди месец
Peter G.
Peter G.

Добре, че пуснахте и такъв епизод. Вчера насмалко да смеля две девойки на пешеходна пътека. Насрещната лента пълна пред светофар, не се виждат, изскачат между колите, а аз си карам с между 30 и 40, виждам ги в последния момент, стрес, кова спирачката, АБС-а дава откат, а ония спрели посредата все едно чакат да видят дали ще ги блъсна или не.

преди месец
jiconi Красна поляна
jiconi Красна поляна

Dobre de vsqkakvi polezni klipove pravish Bri`ka a zashto ne napravish klip za CEZ za toka koito plashtame i ni obirat postoqno A??/

преди месец
Yellow Friend
Yellow Friend

Поздравления за клипа и съветите!!! Изключително важно от казаните неща е поведението на погледа на шофьора. Където гледа шофьора, натам отива колата, и дори и в случая с когато се кара лек автомобил това да не се усеща толкова, когато се управлява мотоциклет погледа води мотора и човека. Много пъти осъзнаването на точно това и отместването на погледа ме е спасявало и давало шанс да взема завоя и да не съм претърпял досега(да чукна да дърво все така да съм) нито една катастрофа с мотоциклет, въпреки че карам мотор от над 20години. Успех, безаварийна на всички. Мислете и бъдете винаги нащрек.

преди месец
Кристиан Иванов
Кристиан Иванов

Някой неща не стоят така както ги описвате, иначе добро видео браво

преди месец
Кристиан Иванов
Кристиан Иванов

@n1s0 абсолютно да 😃

преди месец
n1s0
n1s0

@Кристиан Иванов Кристално ясно те разбрах и си прав. Но е съвсем различно като си психически подготвен че може да изкочи човек отнякъде и караш с превишена скорост. Тогава пострадалият ще мине само с уплаха, но няма да се стигне до летален край.

преди месец
Кристиан Иванов
Кристиан Иванов

@n1s0 ами мисля че и да ти ги обесня тук пак няма да ги разбереш, но ще опитам. Например и с 10км ч да караш ако някъв пич или дете ти изкочи между колите на супер малко разстовние например метър ти и да искаш пак не можеш да спреш.😀

преди месец
n1s0
n1s0

Дай да разберем и ние кое не е така както го описват, че ми стана интересно.

преди месец
Спас Мешинков
Спас Мешинков

Тоа пак го ударихме 🤣🤣🤣 много добро видео бъдете живи и здрави 👍😁

преди месец

Напред

V:RGO - SPACE OUT (Official Video)

2:30

V:RGO - SPACE OUT (Official Video)

V:RGO

Показвания 39 хил.

Highlights Real Madrid vs FC Barcelona (2-1)

3:08

Highlights Real Madrid vs FC Barcelona (2-1)

LaLiga Santander

Показвания 4,8 млн.

Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?

16:55

Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?

Mrwhosetheboss

Показвания 2,3 млн.

На гости в гаража - Galaxy Custom | Bri4ka

30:43

На гости в гаража - Galaxy Custom | Bri4ka

Bri4ka. COM

Показвания 82 хил.

Dacia Sandero Stepway: наистина ли е огромен скок?

28:47

Dacia Sandero Stepway: наистина ли е огромен скок?

DizzyRiders Media

Показвания 46 хил.

Norway 4K - Scenic Relaxation Film with Calming Music

1:00:56

Norway 4K - Scenic Relaxation Film with Calming Music

Scenic Relaxation

Показвания 7 млн.

Автомобилите на 2020 | Bri4ka VS Vsi4kiBri4ki

54:46

Автомобилите на 2020 | Bri4ka VS Vsi4kiBri4ki

Bri4ka. COM

Показвания 74 хил.

Новый AUDI e-tron GT. Tesla отдыхает?!

1:07:50

Новый AUDI e-tron GT. Tesla отдыхает?!

InfoCar: тест-драйвы авто

Показвания 449 хил.

V:RGO - SPACE OUT (Official Video)

2:30

V:RGO - SPACE OUT (Official Video)

V:RGO

Показвания 39 хил.

Highlights Real Madrid vs FC Barcelona (2-1)

3:08

Highlights Real Madrid vs FC Barcelona (2-1)

LaLiga Santander

Показвания 4,8 млн.

Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?

16:55

Mi 11 Ultra Review - Xiaomi just KILLED Samsung!?

Mrwhosetheboss

Показвания 2,3 млн.

24 SAAT ARABA 'DA KALDIK SON ÇIKAN KAZANIR

14:30

24 SAAT ARABA 'DA KALDIK SON ÇIKAN KAZANIR

Rukiye Çetinkaya

Показвания 2,7 млн.

Why Hydrogen Cars Flopped

16:31

Why Hydrogen Cars Flopped

Donut Media

Показвания 531 хил.

Porsche 911 Turbo S 992 v 991 - DRAG RACE *New v Old*

8:13

Porsche 911 Turbo S 992 v 991 - DRAG RACE *New v Old*

carwow

Показвания 1,4 млн.

ПОДАРИХМЕ КОЛА!

13:51

ПОДАРИХМЕ КОЛА!

ДДЗ ООД / DDZ OOD

Показвания 103 хил.

We Have Some Unfinished Business!!!

23:15

We Have Some Unfinished Business!!!

goonzquad

Показвания 752 хил.

🔴 Топ10 коли на БГ мутри от 90-те!

7:03

🔴 Топ10 коли на БГ мутри от 90-те!

В Десeтката

Показвания 22 хил.