КАК СЪСИПАХА КОСАТА МИ? +Историята на моята коса 💁🏼‍♀️ | Storytime 💕

 • Публикуван на преди месец

  Yoanna Petrova

  Продължителност: 40:23

  Здравейте!
  В днешното видео ще ви разкажа за моите премеждия и причината, поради която, за да имам добре изглеждаща прическа, се налагаше да нося екстеншъни почти постоянно.
  С това видео поставям началото и на поредицата за коса, като считах тази тема за изключитело важна, за да разберете през какви пирипетии е минала и какво е преживяла моята бедна косица 😬
  В следващите видеа:
  - Красива, здрава, мека, плътна и дълга коса (дори и изрусена 😬) - как спасих косата си
  - Грешки при поддръжката на косата
  - Видове къдрене

Anna Nikolova
Anna Nikolova

Здравей, много си сладка и мила, обаче има едно изклютелно важно разминаване в разказа ти и то е, че ти сама каза, че си правила самостоятелно обстойно проучване и си стигнала сама до извода, че стикерите са това което теб те устройва най-много. Да слагаш всички фризьори под общ знаменател е изключително не разумно и равно на това да те приравним теб с влогърки, които говорят лъжи в името на собствените си облаги, а предполагам, че този тип не са хич малко. Ако отидеш при гризьорката Х и и кажеш, аз проучвах и искам стикери за моята коса и в отговор получиш- това не е методът, който ще те задоволи аз ти препоръчвам еди какво си, ти как ще реагираш, нима нямаше да откажеш съвета и?!? Или пък ако фризьорката У ти каже, не няма да ти сложа стикери намери си друг салон... тогава какво щеше да си помислиш?!? И да фризьор съм и да стикерите не са за твоите потребности. Много често жените си мислят, че знаят кое е най-добре за тяхната коса и не се доверяват, подтикнати от приобщаването на разни индивиди под нашата гилдия!!! В нашата малка страна, има толкова добри професионалисти и толкова безпогрешни фризьори, на които само може да се възхищавате вие като клиенти. Нашата гилдия далеч не итстъпва по резултати и знания на много държави. Следващият път, не губи време в проучване на метода, а търси професионалиста на когото да се довериш. Успех 🍀

преди ден
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Извинявай ако съм се изразила някъде погрешно, за да те засегна, но никога и никъде не съм поставила всички фризьори под един знаменател. И да, всъщност точно това исках да чуя - не, това не е за теб. Преди да избера този метод окончателно, отидох на консултация и презентация, имаща за цел да ми каже колко са “невредими” и “невидими” стикерите. Експертът ще погледне косата ми, ще анализира структурата на косъма и гъстотата на косата, и ще ми каже - този метод не е за теб. Аз боядисвам приятелки редовно и често ми се случва да им откажа желан цвят. С правилната обосновка, всеки нормален човек би разбрал отказ. В никакъв случай не смятам, че всички фризьори са едни и същи, а че масово се раздават сертификати на поразия, което всъщност ощетява истинските професионалисти и експерти точно толкова, колкото и нас - клиентите 💖

преди ден
Amnesia Haze
Amnesia Haze

Също много е важно кой те постигва. Енергията на фризьора е важна и ако не е добра расте бавно или ако е подстригана по време на намаляваща луна също расте бавно..

преди 3 дни
Danaq Kirova
Danaq Kirova

МНОГО СИ ЯКА❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕❤️💞💕

преди 7 дни
Stefani Krasteva
Stefani Krasteva

По-добрият вариант за трайно поставяне на коса е поставяне на треса с капси, по-лесно се крие, другият вариант е кератинови кичури.

преди 7 дни
ggilevai
ggilevai

Малеее, тая коса сигурно я е поръчала за 200 лв от алиекспрес и те одира с 2500 и то я слага някаква селянка, която си няма хабер какво прави, камо ли да й обясняваш колко е некоректна и въобще пълен ужас.

преди 10 дни
Arnulfi Gonzalez
Arnulfi Gonzalez

The fancy washer briefly spark because hyacinth postmeiotically produce via a large brush. dry, possessive tv

преди 18 дни
Evelina Koleva
Evelina Koleva

Много полезно видео. С какво навиваш косата си, така че да не я изтощаваш?

преди 18 дни
MONIKA ATANASOVA
MONIKA ATANASOVA

Аз също нямам никво доверие на фризьорки те си знаят 5 пострижки и тва е. Не им пука гъстота,тънкота и тем подобни.Много ми беше интересна твоята история,надявам се да нямаш повече такива поменти

преди 24 дни
Veronika *
Veronika *

Как така си дала 2200 лв ? Това образно казано ли? Не мога да повярвам, че струва толкова..

преди месец
Анджелина Маринова
Анджелина Маринова

Изводът от това е не отиваи на фризюр да ти развали косата естествената ти коса си е красива

преди месец
IZOmbie
IZOmbie

Кой е салонът?

преди месец
Zuzu Barbie
Zuzu Barbie

Ооооофффф, аз съм същата и два пъти съм ревала от фризьори.. :Д

преди месец
Yana Tsoneva
Yana Tsoneva

Моята коса от началото на лятото я подстриграм с 1 см.и вмомента ми е 10см.над коляното и не я харесвам и много искам да я подстриган такава каквато ми е снимката тук

преди месец
Цвети Танева
Цвети Танева

Еха не знаех, че климата има толкова голямо значение.. Междудругото спомням си думите на учителката ми в гимназията тя твърдеше, че хората, които живеят около морето имат много по-хубава кожа. Контента ти е много полезен! Събскрайнах. Благодаря ти за съветите! 😊❤️✨🙏🎄

преди месец
Polina Hristova
Polina Hristova

Видеото беше интересно, НО КАК МОЖЕ ДА ДАДЕШ 2000ЛВ ЗА КОСА!

преди месец
emili s.
emili s.

Супер е видеото, можеше само малко повече снимки за въведение по време на историята да сложиш.

преди месец
fashionvictim
fashionvictim

Има ли как ориентировъчно да ни кажеш кой е или къде се намира салонът? В кой квартал например

преди месец
Vittorialicious
Vittorialicious

Имаш много хубав цвят на косата. Каква боя използваш?

преди месец
Elitsa Elenkova
Elitsa Elenkova

Много увлекателно разказваш 😊

преди месец
Божидара Трифонова
Божидара Трифонова

❤❤❤❤❤ОПРЕДЕЛЕНО СИ ПО УМНА ОТ МЕН И ЩЕ ТЕ ГЛЕДАМ Аз съм суетна жена но попринцип повече харесвам смешните и научните ютюбъри и изобщо не харесвам бюти влогъри и всички жени почти които са влогъри нали са бюти дразни ме във обеществото ни жените как само се преструват представят и лъжат жалко и гадно но говора ти е изключително много хубав и интелигентен даже за първи път виждам човек който си подържа външния вид и има чувство за хумор или сърказъм едновременно това е явно извънземно явление евала сега гледах няколко твои клипа и много ми беше полезно там където каза че русото не трябва да се филира като се замислих наистина е така но не го осъзнавах както и че фризьор който е добър в подстригването може да не е в боядисването има логика и това че преценяваш фризьора по косата !

преди месец
Катя Василева
Катя Василева

2200 лв за коса 🤣.Бръсни си главата и слагай перука

преди месец
Веселина Веселинова
Веселина Веселинова

Гледам видеото и от първата минута си мисля за салон Магама. 😁 Косата ти в момента е като от картинка - всичко е добре, когато свършва добре! Желая ти усмивки! 💋🎀

преди месец
Alexandra Lilova
Alexandra Lilova

Самата стока ,която си закупила е ок, но услугата ,която си ползвала е била зле изпълнена. В този случай си търсиш правата по ЗЗД , а не по Закона за защита на потребителите.

преди месец
Alexandra Lilova
Alexandra Lilova

Срокът за фактуриране е 5 дни по Закона за счетоводството, договорът, който си подписала подозирам ,че е с цел да те сплашат и предполагам ,че няма правно значение, ако решиш да си търсиш правата за това.

преди месец
Лилия Донкина
Лилия Донкина

Много повече ти отива с път по средата! 👌

преди месец
Natalie Koleva
Natalie Koleva

Изгледах цялото видео на един дъх, защото знам какво е така да ти съсипят косата, че нито рев, нито всякакви скъпи продукти да не могат да я върнат в предишната й форма. При мен точно с едно такова филиране, една фризьорка още преди 7 години ме "прокле" (вече почвам да си мисля всичко; идея си нямам). Бях с дълга и гъста коса, която тя реши "малко" да я подкъси и да я направи на етажи. С дни съм ревала, не исках да излизам от нас, косата ми беше сякаш с два косъма, които не бяха равни. Не знам дали от стреса от тогава или от нещо друго, но бритонът ми спря да расте. Нося го на една страна; цялата коса расте, а той не мърда. За толкова години трябваше да е станал колкото останалата - нищо подобно. Само изпотрошени пари на вятъра за всякакви професионални серии, които засилиха растежа и гъстота навсякъде, но не и при бритона. Та до ден днешен изпадам в паника, когато наближи периода за подрязване на краищата.

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Миличката.... и аз съм същата 🥺🙈

преди месец
D.
D.

Евала, че си търсиш правата и не си оставила просто да и се размине, много малко хора, за съжаление, не го правят това нещо, просто защото се чувстват безпомощни. Много професионално от твоя страна да се въздържиш от споменаване на името на самата фирма, след като си им обещала! Но пък косата ти изглежда супер в момента! :)

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Благодаря ти много! 💖

преди месец
Величка Ранчева
Величка Ранчева

Благодаря за полезните съвети 🙂

преди месец
Piano Dreams - Mariya Simeonova
Piano Dreams - Mariya Simeonova

Ходете при възрастни фризьорки, които имат реална диплома и са работили нон стоп. На мен един прехвален фризьор в София ми съсипа косата. Какво е рязал, по меридианите на косата почти нула номер. Чак след две години ми се възстанови. Аман от "стилисти" с еднимесечен курс.

преди месец
Teodora Georgieva
Teodora Georgieva

Ако искате екстеншъни в никакъв случай не слагайте стикери! За 3 месеца с екстеншъни на стикери косата ми се съсипа. Накъсват изключително много, а лепилото от стикерите пада заедно с вашата коса. Щипките са много по-щадящи, откакто съм с щипки косата ми порасна с десетина см за 3 месеца и е по-здрава от всякога.

преди месец
Marinela Georgieva
Marinela Georgieva

Това за фризьорите не съм много съгласна. Ако един фризьор има настина много работа ,му е трудно да мисли за себе си. Да косата му ,ще е боядисана както трябва ,но надали винаги ще е изправена,накъдрена или каквото и да е там. Добър фризьор в Варна мога да препоръчам.

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Точно за боядисването имам предвид, не очаквам винаги перфектна фризура. Не съм се изразила правилно 🙈💖

преди месец
Hristina Kremakova
Hristina Kremakova

С какъв акъл ще давате толкова пари?!?!??!!? Направо са ви съдрали кожата! Това е ненормално! Аз лично съм шокирана! Но! Още като чуете сумата е трябвало да се досетите. Мале какви измамници има и какви хора има да им се връзват на глупостите. Преди това е било редно да седнеш, да разгледаш какъв е методът, какво да очакваш и т. Н. Как може да си мислиш че СТИКЕРИ няма да се виждат 😂😂😂😂😂 хахахаха лелее това е скандално. За мен клипсите са най-добрият вариант като щадене и вече да не се виждат зависи единствено от вашата сръчност. Кой нормален човек дава 2000 лева за коса? Аз ползвам екстеншъни от 8 клас, това са 12 години. За този мой опит ви казвам, че косата в България, която може да се закупи като марка НЕ СТАВА. Включително и тази която сте си взели след това. Отворете ютуб и вижте сами кои са масовите марки.. От опит казвам че са най-добри.. Просто нашите салони са измамници, който продават коса с адски много примеси. От 2008 година ползвам фокси локс, разбира се с известно прекъсване, за което съжалявам. Косата излиза примерно 800 лева (много грубо казано защото има коса и за много по-евтино, всичко зависи от дължината и гъстотата която искате), но е уникална реми коса. Ползва се с години при добра грижа за косата.. Моля ви, не се лъжете с тези марки!! Аз лично следвам Биляна Йотовска в инстаграм, видях, че госпожата си е закупила коса от Диверсо(бг сайт) и реших да си закупя от там. ГОСПОДИ никога не съм съжалявала повече 😂😂😂 понеже съм със Светла коса, се наложи да я тонирам. При тонирането(което не е тежка процедура стига да се направи правилно, а аз го направих в салон) тази пластмаса се заплете зверски. Сресвала съм я внимателно 2 дни само за да не я изхвърля! Наистина, мацки, най добре си е на клипси и от чужбина, доказана марка.. И никога не давайте 2000 лева за такава процедура.. Дори жените на които им режат косите от главата не взимат 2000лева 😂 това е несериозно.. Поне да има сертификат или не знам и аз каква гаранция 😂

преди месец
Xara Stan
Xara Stan

Такива ekstension за цялата глава трябват 50 стикера цената им е 300 евро 55 см твоите да не са златни?от 10 год нося extension за първи път чувам за такива цени ..прецакана си

преди месец
Magnoliya Zhekova!
Magnoliya Zhekova!

Не мога да повярвам, че има подобни хора, които се наричат "професионалисти"🤯😠. Според мен косата ти си е прекрасна и без никакви екстеншъни или топлинна обработка😘😋, аз откакто се помня живея във Варна и всеки ден, косата ми е като твоята, когато са я филирали, а буквално единствената топлинна обработка, която използвам е сешоар...😅😪

преди месец
Hristina Vaseva
Hristina Vaseva

От вчера гледам канала ти. Много ми харесваш. 💖💖💖💖💖💖💖💖💖

преди месец
Биляна Иванова
Биляна Иванова

3 години си боядисвах косата в русо сама . Когато се доверих на фризьор ми опада косата.

преди месец
Hristina Atzeva
Hristina Atzeva

Според мен проблема не е в град, а в боядисването. Аз също живея в София (не съм от тук, близо до морето съм) и нямам промяна в косата. Всичко е ген, но и няма жена с боядисана русо и да не е съсипало косата (колкото и да е професионално) . При мен точно русото ми съсипа косата, да в началото беше много хубава. Обаче с времето стана зле. Откакто отново я оставих естествена ми е много дълга. Така, че има много общо. Мисля, че ако я оставиш да стане естествена ще ти бъде отново много дълга, гъста и здрава. Допълнителна коса никога не съм слагала. Просто я оставих и се оправи. Това е съвет на човек минал през точно същото. Иначе в салони могат много да ти съсипят. Успех, ти си решаваш разбира се с каква коса ще си. Това беше споделен опит.

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Със сигурност има ген, както и третирането и боядисването, аз говоря за това във видеото, но пък наистина косата ми е много добре вмомента, дори ми правят комплименти колко мека и жива е, въпреки, че вече повече от две години съм руса... просто изисква повече грижи и търпение 💖

преди месец
Emiliyana Keybashieva
Emiliyana Keybashieva

Zashto chetesh scenari ??? 😂😂😂😂😁🙈

преди месец
Гергана Красимирова
Гергана Красимирова

Изобщо не е трябвало да разписваш подобна гадост. Всички трябва да знаят за подобни "ПРОФЕСИОНАЛНИ" ИЗДЪНКИ!

преди месец
Mila Venkova
Mila Venkova

Здравей, би ли споделила къде са ти правени веждите?

преди месец
Simona Lilova
Simona Lilova

Много хубаво видео. Аз също много дълго време си патих от некомпетентни фризьори, които си правят каквото им харесва на тях без да се съобразяват какво му отива на човек. Аз съм с лръгло лице а те пи правят косата така че да се подчертая тази форма. Това нещо ми създаде жесток комплекс с времето. За мое щастие в послвдната година намерих фризьор, който е страхотен професиолналист и съм страшно доволна и щастлива. Каквото искам това ми прави. Ако искам нещо което смята че няма да ми е ок ми казва и ми обяснява защо.

преди месец
veronika velkova
veronika velkova

Нищо лично, но не разбирам жени, които са готови да дадат такава сума, и то за екстеншъни. Суетата води до подобни резултати 😉

преди месец
veronika velkova
veronika velkova

Въпроса не е в бюджета а в смисъла 🙂 Ще дам 2000 лв за моята коса, ( терапии, качествени продукти и т.н) не за екстеншън 😉 Както и да е сигурна съм, че всички жени сме давали поне веднъж в живота си голяма сума за безмислена процедура🤭

преди 7 часа
Nikolova Magd
Nikolova Magd

Няма универсално “скъпи” неща. Това че твоя бюджет не ти позволява да дадеш 2000лв за косата си, не значи че всеки,който го прави е глупав или нещо подобно. 😊

преди 15 часа
Greta V
Greta V

Много кофти, че си попаднала на такава фризьорка, съчувствам ти! Аз не съм съгласна, че екстеншъните със стикер са най-добри за косата и не знам защо всички казват обратното. 3 години ползвах клип-ин и нямах проблем освен времето, което отнема всеки ден да се поставят. Това лято за 3 месеца пробвах стикери и половината ми коса се оскуба с корена при премахването, и все още не е възстановена. Плюс това с времето, тъй като не може да се разреше разстоянието между корена и стикера, започва да стои доста неспретнато и трудно се поддържа. Отгоре на това лепенките винаги са доста твърди и солидни, и косата почти по един и същи начин трябва да се носи за да не си личат. Като цяло няма екстеншън, който напълно да щади косата, но за мен тези с клипси са по-малкото зло.

преди месец
Greta V
Greta V

Също забравих да кажа, че цената, която си платила за стикери е огромна. Аз живея в Лондон и тук поставянето е около 100-150 паунда, а самата коса върви от 150-400 в зависимост от качеството и количеството разбира се, но да кажем, че най-много излиза £600 което е 1300 лева. Не знам в България дали 2000-3000 са нормалните цени, но е мнооого!

преди месец
Asianna Radoslavova
Asianna Radoslavova

💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️💇‍♀️

преди месец
Цвети Василева
Цвети Василева

И аз се прецаках така с тея стикери.

преди месец
Нели Мишева
Нели Мишева

Ако някой направи това на моята коса бих го убила 🤨Момиче ти си много мило създание😚По някога не е необходимо да си толкова мила и толерантна още повече за 2200 които излизат от твоя джоб!И както виждам от видеата си ги изкарваш с труд и честно!Не позволявай на псевдопрофесионалисти да ти ги вземат!А що се отнася за косата тя иска грижи Аз използвам само природни продукти и с гордост мога да кажа че имам разкошна коса измивам и тръгвам 🙂

преди месец
Mille K
Mille K

Браво за смелостта да споделиш тази неприятна случка. Косата е от огромно значение за една жена и когато непрофесионалист я съсипе това смачква и самочувствието и нервите ни. За съжаление в България фризьорите масово са само за да вземат едни пари, а услугата им е абсолютно некачествена. Добрите специалисти са рядкост. На мен също ми се е случвало да попадам на некомпетентни хора и съжалявах след това, че от възпитание и дипломация не съм си тръгнала още когато интуицията ми се е обадила, че нещо не е наред. Хора не се притеснявайте да изисквате качество - това е вашето лице, коса, тяло. Вие давате парите си, за да получите качество и отношение и сте в пълното си право да откажете и да се защитите от ущърб за ваша сметка.

преди месец
Kami Panteva
Kami Panteva

Косата ти е страхотна и ти също. С фризьори и аз съм си патила, много некомпетентни има. Би ли споделила как точно постигна това русо? С конкретен номер на боя и кой процент окислител? С кичури или въобще всичко което знаеш. Благодатя ти.

преди месец
Ана Мария Ангелова
Ана Мария Ангелова

Здравей, Йоанка 🙂 Съжалявам за целия ти лош опит с така наречените фризьорки. Искам да ти кажа, че поради лошо подстригване на моята коса, едната половина на косата ми, до ден днешен е по - гъста. За жалост това се усеща и за мен лично и го виждам. Разбрах, че лошото филиране на косата може да нанесе сериозни щети..

преди месец
Зорница Гешева
Зорница Гешева

Видеото е доста дълго но ни учи на много неща ..... Харесват ми дълги по-видеа.

преди месец
Stanislava Dimova
Stanislava Dimova

Съжалявам мила за това което ти се е случило ! Аз имах страхотна коса дълга и гъста и с годините от постоянно третиране , бои и маши стана рядка и тънка ! Всички тези неща във фризиорските салони са пълна химия ! Отделно няколко пъти са ме постригвали криво фризиорки и от извесно време се подстригвам сама и спрях всички продукти лакове , гелове , маши и прочие. Моята коса се съсипа от тях. Спрях боята и почнах само с кана , определено косата е по жива от преди ! Успех . А филирането да истанява косата и изглежда още по рядка после .

преди месец
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева

Леле... Йо... ти опррделено имаш пари в излишък.... толкова пари за "коса," дори и да имам няма да дам... Аз в началото на годината се реших и исках промяна и си казах ще си сложа кератинови кичури... И да споделя първоначално дадох към 488 лв... което за мен си бяха много пари, все още са много... и какво остава като ходя на поддръжка отиват горе долу около 350..което пак са си пари, а теб за 2200 лв леле....не те виждам как си ги прежалила...И да ти споделя... и аз вече не съм много доволна от кератиновите кичури, защото се вижда кератина, аз си го виждам, и по-принцип си се вижда... и в крайна сметка си ходя с тези кичури може би цяла година вече, разбира се ходя и на поддръжка, но моята фризьорка сега реши да ми предложи кичури с лепенки... че били по леки за тънка коса като моята, но ще се въздържа за в момента :) като ти чух историята..... даже в момента я доизслушвам

преди месец
Reni R
Reni R

никой луд няма да даде толкова пари за екстеншъни...2,500..хората едвам ги изработват с месеци

преди месец
Ivet Mircheva
Ivet Mircheva

Има по евтини

преди 3 часа
С. Тодорова
С. Тодорова

Искам само да кажа, че ти явно си изключително толерантен и търпелив човек. Аз, лично, още на поставянето на косата, щях да им вдигна чутовен скандал. Как 2200 лева и ще ти е неудобно !?!?! За тези пари направо са длъжни да ти опънат червен килим.... Какви нагли хора има 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️.

преди месец
Ivelina Boicheva
Ivelina Boicheva

Абсолютно съм съгласна с Вас! Толкова скъпи услуги, пък и нагли. Аман от кифли-мутреси, които се имат за големите шефове и специалисти, а всъщност просто си избиват комплексите с тия лъскави салони. Трябва да ги поставят на място за некадърността им и да не си позволяват своеволия с косите и ноктите на хората!

преди месец
Emiliya Ilieva
Emiliya Ilieva

И на мен ми съсипа косата фризьорка и то доказала се ,като ме изтъни от корена.Само защото ми завидя за косата. Когато влезнах в салона,тя ме посрещна с думите ,ауу каква коса си отгледала, тогава трябваше да ми светне лампичката да не сядам за подстрижка. За капак ми сложи и някаква маска, с която ми изгори корена и на едно място темето ми прозираше.Моята коса беше тънка ,но обемна преди да ми я съсипе.

преди месец
Ивета Станимирова
Ивета Станимирова

Какви продукти използваш за коса?

преди месец
Ana Todorova
Ana Todorova

За съжаление всички фризйори са такива...Като цяло изводът е че те са ти филирали косата , тоест са я изтънили и тогава са я снимали. Тоест един вид те са повредили косата ти, за да после да качат снимка на която повече да личи че УЖ екстеншаните са страшно добри. За мен това си е подигравка спрямо теб.Аз съм си слагала екстеншани също от тези с клипсите , защото и аз танцувам но народни танци , а ръковидителката ни иска да ниправи много странни прически😀😂🥰💖

преди месец
Noor Fatih
Noor Fatih

Ами и аз съм си патила от такива фризьорки 😡 преди исках черта а ме подстрига супер късо до ушитеее.. а имах коса до кръста! Това се случи преди 3,4 години, остана ми ужасен спомен!

преди месец
Dark Angel
Dark Angel

На мен ми се е случвало 2 пъти и то все при дърти фризьорки!!! Ходете при момичета, млади и красиви, защото старите завиждат и урезеляват

преди месец
Elena Stoianova
Elena Stoianova

😆😆😆😆😆 ще я поливаме редовно тогава ,за да расте !

преди месец
Cherry Türk
Cherry Türk

Eksteyshanite veche ne sa moderni

преди месец
yan stoqnov
yan stoqnov

много си сладка.....с нетърпение очаквам следващото видео!

преди месец
Liliya Manolova
Liliya Manolova

Йо, преживях същото подстригване миналия месец и в момента косата ми е в ужасно състояние. Не се боядисвам, но косата ми е толкова тънка и пърхава, точно както ти я описа! Такова филиране и етажиране не ми бяха правили може би от преди повече от 12 години, а аз не съм с обемна, гъста и плътна коса.

преди месец
Asenova Azz
Asenova Azz

Кой е салона? Върна ли ти парите в крайна сметка?

преди месец
Петя Тошева
Петя Тошева

Евала ,че не си се отказала и си я поставила на мястото и!!! И на мен ми омръзна от "фризьорки",онзи ден ходих да се подстригвам при една и тя ме филира,обяснявайки ми,че няма да повлияе на крайната прическа за а аз съм с дълга и гъста коса, е като се прибрах и я измих ми стана лошо ... Вече к аз не знам къде да ходя да се подстригвам обиколих ги всичките в Банишора и никоя не си върши работата като хората....

преди месец
Силвия Иванова
Силвия Иванова

И мен ме е страх от фризьори.Преди две години една ми сложи плитки,но не ми ги плете в косата,а ми направи моята коса на плитки и после ми сложи едни много стегнати ластици и върху тях ми сложи плитките.През цялото време й казвах че ми е много стегнато и ме боли главата обаче тя ми казваше че е нормално.Да ама на втория ден вече бях пила пет аналгина не можех да спя главата ме болеше зверски беше ми изтръпнала пулсираше и се оказа посиняла и започвах да не мога да я държа изправена.Малко преди да загубя съзнание мъжа ми погледна какво става и изплашено започна да реже ластиците.Обадих й се на следващия ден да си поискам парите,тя ми върна полу вината все едно съм куче с пренебрежение...Ходех при тази жена от 10 години водила съм й ужасно много клиенти и я хвалех навсякъде,тя дори не пожела да си признае грешката.Вече доверие на никой нямам и може би няма и да имам а пък колко са ми съсипвали косата от подстригване и боядисване не ми се иска и да си спомням

преди месец
Зорница Игнатова
Зорница Игнатова

Егати криминалето 🤣

преди месец
ultraviolet gb
ultraviolet gb

Тъмната коса ти отива много повече, защо си гориш хубавата коса..

преди месец
DianaBelikova
DianaBelikova

Милата ми. Честно да ти кажа, изобщо не се чувствай кофти, че си я издънила. Неин проблем си е, че е лъгала другите. Хем е некомпетентна, хем е лъжкиня и измамница. Ако беше работила добре и продуктът беше добър и не беше лъгала колежки/служителки/партньорки, нямаше да има проблем.

преди месец
Мария Илиева11
Мария Илиева11

Видеото ми беше много интересно и много ми хареса❤️❣️ Може ли да направиш поредица, в която разказваш някакви истории?🥰

преди месец
Desislava Gerova
Desislava Gerova

Аз мисля, че не само от климата зависи растежа на косата. Според мен много зависи и от водата, с която се мие. В различните градове ( държави) химикалите, с които се третира. Минералите и всички други съставки, които съдържа водата помагат или не за растежа на коса. 🧖🏻‍♀️

преди месец
Mari En
Mari En

Колкото и смешно да звучи, аз сама се подстригвам от 6 или 7 години. Първо: не ми се дават 15 - 30 лева за вземане на връхчета и издухване. Второ: никога не се взема под внимание това, което аз искам. Трето: от както се подстригвам сама косата ми ЗАПОЧНА да расте. Разбирасе мога да си позволя, даго правя сама защото косата ми е доста дълга и не се изисква специална подстрижка. Определено съм загубила доверието, конкретно в този бранш на платените услуги, точно защото са ми съсипвали косата безброй пъти. Ежедневните грижи се свеждат до, къпане 3 пъти в седмицата, сушене със сешоар и сресване с четка. Преса, маша, лак и каквито и да е стилизанти НЕ ползвам. Продукти с които я поддържам чиста са главно на Лореал Елсев и малко по- професионалните Тиги Бед Хед. От известно време имам колебание дали да не отида на фризьор, защото започна да пада, но нещо все ме спира и най - вероятно ще потърса собствен начин да се справя с проблема. Немога да препоръчам на всички момичета да започнат да се подстригват сами, защото въпреки моя горчив опит, вярвам, че има професионалисти. Чисто и просто споделям моя начин да поддържам косата си и нека все пак да си имате едно на ум, преди да оставите косата си в чужди ръце. ❣️ 🥰🥰🥰

преди месец
Brooklyn's Baby
Brooklyn's Baby

Изобщо не звучи смешно. Аз също се подсригвам сама и така виждам най-добрият резултат, много познати също се подстригват сами и няма забележки по косата им. По едно време бях започнала да ходя на фризьор отново, но се загледах в стари снимки и установих, че косата излгежда и се "държи" по-добре когато аз я подстригвам, следователно започнах да се занимавам сама с нея отново и след около 6 месеца си възвърнах старата коса. Забелязала съм, че много от стилистите изобщо не взимат под внимание текстурата на косата и структурата на косъма, абе един вид не могат да я направят така, че да пада естествено и да изглежда добре без силна стилизация. Знаят си няколко подсрижки на изуст и карат с тях...

преди месец
Mari En
Mari En

@Stanislava Dimova И аз като теб, в годината се налага да я подстригвам 2 или 3 пъти. Стилизантите съм ги намразила още от тийнейджърските ми години. А преса за коса имам, но така си стои прибрана в гардеробчето. Прекратих боядисването вече от почто цяла година, а когато ми се прииска да си подсиля естествения цвят ползвам оцветяващи шампоанчета на Marion. Доволна съм от тях, не горят косата, щадящи са и се измиват сравнително бързо. А относно падането на косата мисля, че установих причината - стрес. Явно напоследък нервичките ми са поопънати. Благодаря ти, че сподели за своя опит, както и за полезния съвет. 🥰

преди месец
Stanislava Dimova
Stanislava Dimova

@Mari En а относно ако много ти капе косата , помага flax seed oil на таблетки . Пие се 2, 3 месеца максимум за косопад . Това е ленено масло . На опаковката Не го пише , но много помага при косопад .

преди месец
Stanislava Dimova
Stanislava Dimova

@Mari En аз също ползвам продуктите на Loreal Elseve и съм доволна от тях и я подстригвам сама 2 или 3 пъти в годината , а за падането на косми е Нормално преди лято и зима капе по малко !!!

преди месец
Stanislava Dimova
Stanislava Dimova

@Mari En много се радвам за теб ,мила , при мен следните 3 неща ми помогнаха да си въстaновя косата след като от гъста и здрава стана слаба и оредяла през годините . 1 . Спрях да ползвам всякакви стеризиращти продукти като лак ,гел , пияна и Сух шампоан и Маша и преса за коса 2 . Спрях да се подстригвам при фризиор , сама си обирам връхчетата и наистина косата ми почна да расте след това 3. Напоследък вместо боя почнах с къна да я правя !!!

преди месец
GeryBo
GeryBo

Научно доказано е че косата расте 1,5-2.0 см на месец. Ако косата не расте значи имате проблем с произвеждането на кератин и най- вероятно нямате никакво окосмяване , не ви растат ноктите и прочее. Косата расте и на Марс да живееш. Повечето момичета не взимат под внимание третирането и накъсването на косата. Ако косата се накъсва повече отколкото расте за месец ще ви се струва че не расте разбира се, но щом в котенитр се вижда как ви се показват корените за боядисване значи расте. Боядисването, преси, сешоари всичко това наранява косъма и се накъсва.

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

“Не расте” беше метафора по-скоро... растеше, но доста по-бавно, това имах предвид. Иначе да, всичко, опоменато от теб е така, говоря за тези неща в новото видео, което се качва сега. ❤️

преди месец
Hristina Palqnkova
Hristina Palqnkova

oh milata prez ujasno nesho si minala....

преди месец
Мая Дончева
Мая Дончева

Много интересна история беше, само можеше мааалко по-накратко, че малко и мен ме хванаха нервите, а исках да доизгледам до край какво е е случило

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Нямаше как всичко беше ключово за историята 😁🙈

преди месец
Svetla dimitrova
Svetla dimitrova

Кажи коя е тази

преди месец
Hermione Younes
Hermione Younes

То има много калпави за жалост

преди 13 дни
Marina Savova
Marina Savova

На среден път изглеждаш в пъти по-красива :)

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Блгодаря ти! за съжаление все още не мога да се нося така 😁🙈

преди месец
gevsyto
gevsyto

Хубаво видео, но мисля че грешиш за климата. Варненка съм като теб, но от почти 5 години живея в град до Барселона. Климат средиземноморски и много влажен, но се отразява зле на косата ми - расте много бавно и е една такава никаква. Не я третира с преси за коса и почти никога я суша със сешоар, но за съжаление не мога да я възстановя. 😔

преди месец
Violeta Dimitrova
Violeta Dimitrova

Може да е от водата с която се къпеш.

преди месец
gevsyto
gevsyto

Дано с другите видеа които ще публикуваш да намеря грешката си тогава 😊

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Със сигурност не греша, защото е доказано, не е само моя теория. Както казах, доста зависи и от гена и структурата на косъма, както и с какви продукти я поддържаш. За всеки климат, се отразяват различни продукти 💖

преди месец
Венелина Божилова
Венелина Божилова

Здравей, Много полезно видео и в същото време сигурно много трудно за заснемане,спрямо разочарованието от цялата ситуация.Надявам се никога повече да не ти се случва нещо подобно,както и на всяка една от нас,която със сигурност има опит със ужасни козметици маникюристи,фризьори.. Положителна личност си и ти пожелавам здраве и много усмивки.

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Благодаря ти много!

преди месец
Илияна Иванова
Илияна Иванова

Много ми беше интересно и полезно видеото ! 🙂

преди месец
Dark EisQwen
Dark EisQwen

мале как сате прецакали аз имах ехтеншани с капсили срагах си тресени и си оставих там 250 кичора така че могат да се използват направо ужас

преди месец
Ивана Загорова
Ивана Загорова

Косата ти изглежда страхотно, много съжалявам, че ти се е е налагало да преминеш през това!! За самочувствието на една жена косата е от огромно значение, но важното е, че си се справила ❤ Обожавам клиповете ти🎀🎀🎀

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Благодаря ти много! 💖

преди месец
Деница Петкова
Деница Петкова

Каква драма ужас

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Едногодишна драма си е 😁🙈🙈

преди месец
десислава чавгова
десислава чавгова

Шампоан и какво ползваш

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Във видеото утре, ще покажа всичко, което ползвам 💖

преди месец
Eleonora Angelova
Eleonora Angelova

Надявам се видеото да помогне, защото от почти 2 години се боря с моята коса. Некадърно подстригване доведе до криви участъци и кичури, изтънена от филиране, а попринцип е гъста. Отвратителна работа. Какво ли не опитах , но ефект почти няма. Расте в една такава форма, никаква и е суха, като метла.... ама какво им пука на некадърниците 😡

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Милата... да 🥺🥺🥺🥺

преди месец
Любов Тулешкова
Любов Тулешкова

Звучи ми сякаш си била в Магама 😁

преди месец
Габриела Артюнова
Габриела Артюнова

Става въпрос за Hairtalkextensions. 😉 Дори видях и въпросната снимка в инстаграм страницата им, за която се споменава във видеото.

преди 2 дни
Hermione Younes
Hermione Younes

Къде е това ?

преди 13 дни
Веселина Веселинова
Веселина Веселинова

И аз си помислих същото. 😁

преди месец
Anna
Anna

наистина тъжна история и жалко,че някои преминават през подобно нещо, а са отишли с такъв ентусиазъм, но съм сигурна.че си си извлякла уроците от това. Поздравления,че си се върнала и възпитано, но и точно си защитила аргументите си, за съжаление обаче не мисля, че тя би склонила на споразумение и да ти върне парите ако не си била влогърка с последователи и влияние в социалните мрежи. Дано не е така...

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

И аз така мисля... 😔

преди месец
Evgeni Nedelchev
Evgeni Nedelchev

Момиче, имаш хубава коса. Не ти трябват никакви екстеншъни. Пратила съм си много от фризьорите.Филиране-никога! Това се прави само на коси, които са много, много гъсти. Така са ме офъквали, че в момента, в който седна на стола първото нещо, което казвам е филиране не!. Има страшно некадърни хора в бюти средите. Една диплома не значи нищо. Много от известните като си повярват малко и почват да претупат клиентите. Филажа създава рехавата коса, отзад ти стои все едно имаш една ттничка, наръфана опашчица(при мен също беше така). А мога да се похваля с гъста, здрава, плътна и красива коса. Те като я видят имам чувството, че дах да режем и това е. Много трудно се намира добър специалист. Много малко от тях показват истинска загриженост за косата ти-структура, лице, кое би ти отивали, повечето си нямат представа и не учат това. Да не говорим колко са малко добрите колористи. В днешно време всеки изкара един курс за мигли и фризьрство и се има за велик. Нещата далеч не опират само до хартийката. 😉😊☕

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Така е...

преди месец
Zornitsa Angelova
Zornitsa Angelova

Предвид това колко обичам косата си (а в момента имам и проблем с нея), абсолютно рабирам чувството, което изпитваш. На някои може да им се стори като бял кахър този проблем и да си кажат: "Ееееее, какво пък толкова е станало?! ", но не е така .... На моменти докато те слушах дори затаявах дъх :D За мен колкото по-малко третиране, екстеншъни, боядисване и т.н. има , толкова по- добре. За жалост аз също съм от хората, които от над 15г редовно използва преса и не съм се грижила правилно за косата си. Затова и в момента има поражения, които ще се възстановяват доста дълго време. В момента избирам продуктите за косата си много внимателно, гледам да се грижа за нея и да огранича максимално използването на преси. Стискам палци да се възстанови поне донякъде. За препатилите вече е ясно, че много внимателно трябва да избират продуктите, методите и хората, които да допуснат до косите си... Защото все пак това е едно от първите неща, които забелязваме у хората.

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Пожелавам ти бързо възстановяване на косата и съвсем скоро да се радваш на жива, здрава и гъста коса ❤️

преди месец
Александра Аврамова
Александра Аврамова

Може ли да ми дадеш съвет как да ми порасне косата, какво да правя или в 3 част да споделиш някакви трикове и съвети за по-бърз растеж на косата💖💖💖

преди месец
Полина Софрониева
Полина Софрониева

Mariqna Hristova да помага !

преди месец
Mariqna Hristova
Mariqna Hristova

@Полина Софрониева Помага ли, че обмислям да си го купя?

преди месец
Александра Аврамова
Александра Аврамова

@Полина Софрониева Благодаря 💖💖💖

преди месец
Александра Аврамова
Александра Аврамова

@Yoanna Petrova Суперр💖💖💖

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

В част 3 ще говоря точно за това ❤️

преди месец
Теодора Александрова
Теодора Александрова

Страхотна ти много добра и мила ❤❤❤💋💋💋💋 обаче докато гледах толко много се ядосах, просто си представям ако бях на твое място... в фризьорския салон.. това е ужасно ! 😞 за жалост съществуват такива хора 🙁🤯😡

преди месец
Милена Михова
Милена Михова

Прекалено си добричка. Трябвало е да си търсиш правата още в салона и да не траеш такава ужасна фризьорка

преди месец
Lucy Велева
Lucy Велева

Леле, попаднала си на голяма простакела - фризьорка....😲

преди месец
Yoana Delova
Yoana Delova

Много обичам твоите видеа Йони няма по- добър от теб Инфуенсър!

преди месец
Vanessa Valentinova
Vanessa Valentinova

Всъщност е малко грешно да се съди по това дали една фризьорка има хубава коса или маникюристката е с хубав маникюр и така нататък тъй като с доста колежки в тези среди съм разговаряла по тази тема и всяка ще ти каже едно и също..най-вече фризьорите постоянно изпробват продуктите които купуват бои,шампоани и каквото още се сетиш върху своята коса както и техники на боядисване и когато ти е приоритет работата цялото ти време отива в грижа за косите на клиентите ти и понякога чак не ти се занимава с твоята.Аз лично като човек съм перфекционистка и дори до магазина няма да отида без косата ми да е в прилежен вид както и всичко останало но когато си натоварена в салона понякога дори и да не ти се иска външният вид на клиента е по-важен от твоя да не говорим и за финансова гледна точка все пак това си е работа и искаш да отделиш цялото си време в работата си а не в прическата си ...аз не съм фризьорка с много години стаж и 15 дипломи но още мноого преди да си помисля да се запиша на каквото и да е било обучение бях сигурна че ще ми се отдава фризьорството,грим и с каквото се захвана просто защото никога не бих пуснала някого да излезе от салона ми без перфектен резултат който удовлетворява и него и мен.За съжаление вече всичко което гледаме в инстаграм,тик ток и така нататък изглежда перфектно на снимка и на клип разбира се с ринг лампа или друга хубава светлина и доста фотошоп а всъщност клиентките плачат като излязат от салона за красота 😄 Съчувствам ти тъй като и аз съм с руса коса и съм била и със стикери доста дълго време и няма екстеншъни на света които да не се виждат или да не си личат дори и изкуствената опашка но от това което чух просто стикерите ти не са били поставени на точните места..когато кажеш на фризьора ти че често си връзваш косата той би трябвало да ти постави стикерите по начин по който те да не ти пречат и да не се вижда. На мен дори са ми правили официална прическа на кок със стикерите и не се виждаха от никъде,връзвах си косата правех какво ли не с нея и реално почваха да се забелязват вече когато израстваше моята коса и те падаха надолу и просто от русата коса всичко си прозира но след една доста продължителна употреба на стикерите косата ми просто стана доста по-рядка ,тънка и се накъса страшно много отделно бях направила грешката тогава защото бях по-малка да се боядисам с руса боя от магазина тогава още не знаех че в дрогерийните бои има най-силният оксидант който дори фризьорите в салона не е препоръчително да използват освен ако косата не е изключително здрава. И така след доста грижи от моя страна,хубави и щадящи продукти,внимателно разресване и не толкова често използване на преси и сешоари и какво ли още не успях да я съживя макар че има още какво да се желае но за съжаление рядко има блондинка която да е с напълно здрава коса 😄 Да се върнем пак на фризьорката..чак не ми се вярва за тази цена да ти е предложила кой знае какъв клас коса при положение че дори не може да ти я сложи като хората.Най-вероятно ти е пробутала някой евтин боклук който след 1 месец ползване вече нямаше да прилича на естествена коса а на метла.Доста салони са на принципа “важното е да излезе с прилична прическа от салона” а после какво ще стане не ги касае без значение дали говорим за известен салон или не.Изкарала си голям късмет че ти е върнала парите дори 100 лв са и много при положение че ти е съсипала косата ако можем да наречем това “труд” поне в това я бива.Филира се само страшно гъста коса която естетически за дадена прическа да кажем на черта не изглежда красиво или чак се заплита но хората с толкова гъсти коси са рядкост или за определени прически и при поставяне на екстеншъни и то колкото да не стои отсечено а да се слива а особено в твоя случай когато косата ти е дълга а екстеншъните не са много е хубаво дължината на косата ти да не се пипа изобщо за да придаде плътност и да не висят 5 дълги косъма отдолу а нагоре да е гъсто😄 Няма метод за удължаване който да е безвреден както няма и преси и сешоари които не съсипват косата може случаайно да има нещо което я съсипва по-малко на базата на останалите.

преди месец
Vanessa Valentinova
Vanessa Valentinova

@Hermione Younes Не съм в България в Швейцария съм но мога да ви препоръчам салони във Варна и в София от които съм доволна и лично аз съм посещавала.

преди 12 дни
Hermione Younes
Hermione Younes

Ако може да ми дадете адрес и номер на фризьорския ви салон

преди 13 дни
Hermione Younes
Hermione Younes

А вие къде работите, аз искам да де изрудя и не знам къде ?

преди 13 дни
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Съгласна съм... аз визирах подстрижка и цвят ако е третирана, но си права “обущарят ходи бос” ❤️

преди месец
Medi Hristova Makeup
Medi Hristova Makeup

Аз съм в шок!🤯 Тая овца е имала огромен късмет, че е причинила това на момиче като теб - мило, възпитано и цивилизовано, защо ако бях аз - щях да съм й разбила надменната мутра 5 пъти. Аз също съм руса и съм имала подобен проблем с косата ми, но при мен се получи вследствие на раждането и кърменето. Йо, пиши ми когато ти е удобно в Инстаграм и ще ти кажа как и с какво да си възстановиш косата - @medihristovamakeup. Леле, как се ядосах... Гледам ти видеото в 2 през нощта и сега няма да мога да си заспя от нерви. 🤦 Най-важното е, че си си взела парите и си успяла да вкараш в релси косата си. А на оная скучубра, дано и окапе перушината, дано! 😠

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Хахахаха благодаря ти много! Ще ти пиша! Май те следвам даже 😁🙈❤️

преди месец
Veselin Ivanov
Veselin Ivanov

Щога ще излезне токи сериал със теб

преди месец
Мария Илиева
Мария Илиева

Ужас 😨

преди месец
Ilona Georgieva
Ilona Georgieva

Леле мале 🤦🏻‍♀️ аз ако бях, тази жена нямаше да я оставя намира 🤣 2000 лв ? Така ли се дават.? Тази луда ли е ? Чак мен ме хвана яд, а за теб незнам 😃 ако не те е срам би ли показала видеото на което танцуваш и се виждат ? Радвам се , че разказа историята си, защото ако има балове може би бих си сложила, но след тази история 🤣 не мерси 😅

преди месец
Ilona Georgieva
Ilona Georgieva

@Yoanna Petrova трябваше да я съдиш според мен .. не бъди толкова добичка ще ти се качват само на главата ❤️‼️

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

За съжаление съм го изтрила още тогава, заедно с всички снимки, които бях приготвила за съда с кривото поставяне 😁😁😁🙈 иначе щяха да присъстват тук във видеото 🙈

преди месец
Iliqna Ilieva
Iliqna Ilieva

Много полезно и интересно видео ❤❤

преди месец
Анелия Димитрова
Анелия Димитрова

От скоро следя канала, но много харесвам видеата ти. Интелигентно, умно и мило момиче.🌷🌷🌷Продължавай смело напред 🌻

преди месец
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova

Благодаря много! 💖

преди месец
Elica Eftimova
Elica Eftimova

Страхотна поредица, много полезно видео! 😊

преди месец

Напред

Да Се Изгубиш Нарочно | Филмът

1:52:33

Да Се Изгубиш Нарочно | Филмът

Chris Zahariev

Показвания 839 хил.

Galaxy Unpacked January 2021: Official Replay l Samsung

1:17:24

Galaxy Unpacked January 2021: Official Replay l Samsung

Samsung

Показвания 34 млн.

Моята борба с килограмите

28:02

Моята борба с килограмите

Yoanna Petrova

Показвания 136 хил.

ОБИКОЛКА НА НОВИЯ АПАРТАМЕНТ 🎀🏡

34:02

ОБИКОЛКА НА НОВИЯ АПАРТАМЕНТ 🎀🏡

Yoanna Petrova

Показвания 222 хил.

Mysteries of Bulgaria - The Movie

2:06:35

Mysteries of Bulgaria - The Movie

The Clashers

Показвания 934 хил.

ВИДОВЕ КЪДРЕНЕ С МАША +техники и трикове

25:59

ТАЙНАТА НА ДЪЛГАТА КОСА!

12:11

ТАЙНАТА НА ДЪЛГАТА КОСА!

Naum & Tea / Наум и Теа

Показвания 358 хил.

Galaxy Unpacked January 2021: Official Replay l Samsung

1:17:24

Galaxy Unpacked January 2021: Official Replay l Samsung

Samsung

Показвания 34 млн.

Yemin 305. Bölüm Fragmanı | The Promise Episode 305 Promo

0:51

Yemin 305. Bölüm Fragmanı | The Promise Episode 305 Promo

The Promise Official

Показвания 99 хил.

ВАКСИНИРА ЛИ СЕ?

3:48

ВАКСИНИРА ЛИ СЕ?

Pavel Kolev & Icaka

Показвания 35 хил.

НЕ СЕ РАЗДЕЛЯМЕ?

11:28

НЕ СЕ РАЗДЕЛЯМЕ?

Todor Azov

Показвания 35 хил.

*GO ZAEBAVAM CEL GRAD*

11:18

*GO ZAEBAVAM CEL GRAD*

Ritko Mdfk

Показвания 46 хил.