НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА НИНА ДОБРЕВ! - От България до Холивуд

 • Публикуван на преди 10 дни

  CHOKO

  Продължителност: 14:09

  Натисни Join за "Ексклузивен Контент" и "Zoom Среща" всяка седмица!
  bgnick.info/down/KYVRKlEbpeFRFN300sunCgjoin
  Нина Добрев е родена на 9 Януари 1989г в нашата столица, София. Само когато е на 2 годинки, лети за Канада и свиква от малка да преминава през граници. Тя пътува заедно с майка си и по-големият си брат Алекс. Тримата нямат търпение да се срещнат с главата на семейството Камен. Излизайки от армията, той веднага се отправя към чужбина. Заминава една година по-рано, за да подсигури работа и достатъчно пари за семейството си. В началото доставя пица и работи на бензиностанция.
  💡 Програмата ми: program.choko.bg​​​
  👕 Тениските: choko.bg/​​​
  ☕ Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
  ✍ Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
  💰 За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
  „Мама премина границата, за да го срещне на Ниагарския водопад с един куфар и по едно дете във всяка ръка.“ - разказва Нина. От родителите си се научих на много труд.“
  „В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим.
  Докато приятелите ми имаха купища скъпи дрехи последна мода, ние пазарувахме от магазин с евтини стоки. Мама го наричаше Versace, само за да ме накара да се почуствам по-добре. Е, години по-късно отидох на истинско ревю на Versace и седнах на първия ред“.
  Тя разказва как още от малка свиква да приготвя храната си за училище сама, защото майка й работи на няколко места едно временно, а баща й учи компютърно инженерство.
  Когато е на 10 години тя започва да се занимава с гимнастика и дори има шанс за световна кариера. Въпреки това обаче решава да избере актьорското майсторство и започва да ходи на кастинги. На път за прослушванията тя взима метрото, а след това сменя по 4 различни автобуса. Нейното желание за изява е по-голямо от ежедневните пречки, които среща.
  Завършва образованието си в гимназията Джей Би Тайрел-старши, след което продължава в Уиксфордски колеж за изкуства в Скарбъро. След това записва „Социология“ в университета Райърсън в Торонто, но прекъсва през 2008 година, заради актьорската и професия. Актьорско майсторство е учила в школата на Дийн Армстронг, където е забелязана от агенциите, с които започва да работи.
  Като тийнеджър тя започва да участва ав различни реклами и работи като модел. Заради невероятната си красота и чар тя не остава незабелязана от продуцентите и агентите и стартира своята телевизионна кариера през 2006 година в Семеен Живот, а след това прави първият си голям пробив в сериала “Деграси: Следващо Поколение“ като играе ролята на Миа за три сезона. В следващите години се появява във филми като Fugitive Pieces, Away From Her, The Poet и други като кариера и в телевизията също се развива с бърза скорост и там участва в “The American Mall”, Never Cry Werewolf и Degrassi Goes Hollywood.
  През 2007г. участва и в музикално видео към песента “You Got That Light” изпълнена от Wade Allain-Marcus и David Baum.
  2009 година е годината, в която животът и се променя.
  Тя разбира, че се прави кастинг за нов серила по телевизия CW, с името „Дневниците на Вампира“. Тя отива на прослушванията заедно с още няколко стотин американски момичета и не прави добро впечатление. Всъщност за малко да не я изберат.
  „Най-забавната история за първото впечатление, което ми направи Нина Добрев е, че изобщо не успя да направи впечатление, спомня си Джули Пек, една от създателките на сериала. Никой от нас не си спомняше, че я е виждал първия път.“
  В деня на кастинга Нина не се чувствала добре и най-доброто, което е успяла да даде в този ден е далеч от най-доброто, на което е способна по принцип. Въпреки това 20-годишната актриса не се отказва и успява да изпрати на продуцентите на сериала видеозапис, в който се представя в много по-добра светлина: „Изпълнението ѝ беше магическо и перфектно. Тя на практика получи ролята още в този момент“, спомня си Джули Пек.
  В началото на сериала тя играе не една, а две главни роли. Българската красавица се превърна в един истински скъпоценен камък за успехът на този сериал. Първата й роля е на обичайната съвременна ученичка Елена Гилбърт, в която двамата братя Деймън и Стефан Salvatore се влюбват.
  А втората и роля е напълно противоположна на Елена. Тя играе красивият дълголетен вампир Катрин Пиърс, която пък от своя страна е имала връзка в миналото отново с двамата братя. Тя и тази, която ги превръща във вамппири и ги разиграва на малкия си пръст. След тези две роли тя започва да получава все повече покани да участва в различни филми и става популярна в цял свят.
  Oсвен двата персонажа в сезон 5 играе първата безсмъртна жена Amarа, а през 2014 се появява в продължението на Дневниците на Вампира - Древните за епизод, в който играе двойничката Tatia. През април 2015г., тя сподели в своят Инстаграм профил, че е време да напусне сериалът след невероятни 6 сезона.

Zinka Mihailova
Zinka Mihailova

Може ли за Dylan O'brien

преди 6 часа
Geri Vasileva
Geri Vasileva

Тя е родена на 9 януари 1989 г .а аз съм родена на 8 януари 2010 ❤️СУПЕР ВИДЕО ПРОДЪЛЖАВАЙ !!!

преди 10 часа
a_todorova. 06
a_todorova. 06

Може ли клип за ,,Никога не сте чували историята на Индила"🙏🙏🙏

преди 13 часа
Alex 777
Alex 777

Браво! НО до младите които четат тук за светлото бъдеще на запад и зад океана: Мантрата СВЪРШИ драги мои млади сънародници. В 90-те години нещата се случваха така както е описано(разказано)тук. Но след 30 години, гхлобалистите и капитала смени плана!!! Сега тези млади хора(дори и със 2 виши образования)...ще кажа кратко и ясно: НЯМАТЕ ШАНС. Който не вярва,нека да се пробва. Бъдете здрави и РАЗУМНИ. И накрая една мъдра Българска приказка поговорка. "Камакът си тежи на мястото" Автор на коментара: Български емигрант,който се завръща Завинаги в Родината след 15 години в странство. Желая ви Здраве,разум и възход.

преди 14 часа
dimitar zheliazkov
dimitar zheliazkov

Екстра аз за нея съм чел доста защото съм и гледал и серияла - харесваше ми дневницитена вампира. Вдъхновяващо е и ти дава както повечето ти видеа човек сила кураж и желание да успееш. Повечето пъти като нещо ми е трудно или нещо не върви по план ти гледам видета за да се надъхам. Единствено ми се искаше данапарвиш интервю или поне да беше я хванал във България за да я разпиташ за нещата да ти отговори на идеален Български език. Такъв какъвто съм говорил с нея аз докато беше последно във България, а аз бях на някъква сцена като млад лекар, а тя беше за деня там по работа. Хващало ме е срам че човек от Холивуд дето работи там от години може да си запази по-добър Български от мен и по-изчистен. Прави още видеа с такива за Бг личности, но земи предвид да ги намираш с бг интервюта или ако можеш да ги разпитваш по мрежата да говорят на Български за себе си. Много по-добре ще стане видеото определено.

преди 20 часа
Ivan Stoilov
Ivan Stoilov

ТОЯ СМОТАНЯК ОЩЕ ЛИ КАЧВА КЛИПОВЕ БЕ

преди ден
Ели Данкова
Ели Данкова

Може ли да направиш видео ,,Никога не сте чували историята на Шахрукх Кхан,, или като цяло за някоя боливудска звезда...ще е нещо интересно и различно! Страхотен си!❤️

преди ден
Yo Petkova
Yo Petkova

Много хубаво видео.... Ама жалко, че не е твое. Преди около месец гледах същото видео на английски. Видеата, които правиш са хубави, но копирани от Интернет (дума по дума)

преди ден
Lorena Liubenova
Lorena Liubenova

Супер история за великата НИНА ДОБРЕВ

преди ден
М B
М B

Можеш ли да направиш за Tom Felton

преди ден
MrGeorgi
MrGeorgi

привет, нещо за Anthony Joshua ако се направи подобно клипче :)

преди ден
Katia Paskova
Katia Paskova

Може ли да направиш и за Мария Бакалова?

преди ден
Simona Colova
Simona Colova

Аз съм огромен фен на Нина Добрев и се опитвам да ходя по нейните стъпки ходя на актьорско майсторство от 6 годишна до сега а в момента съм на 14. Обожавам тази жена и се радвам че е българка, тя е доказателството че не е нужно д а имаш пари за да си щастлив

преди ден
Elena Mitkova
Elena Mitkova

Със сигурност повече доказала се от Мария Бакалова!

преди 2 дни
TVD, TO and legacies
TVD, TO and legacies

Ще ми се да имаше 9-ти сезон 😔

преди 2 дни
vikigamakova
vikigamakova

Моля те направи едно за Селена Гомез. Обичам видеата ти!

преди 2 дни
Merlin Ibrahimowwa
Merlin Ibrahimowwa

И аз много искам да стана актриса извън България, ама надали🥺

преди 2 дни
Merlin Ibrahimowwa
Merlin Ibrahimowwa

Настръхнах докато слушам

преди 2 дни
Val Lasar
Val Lasar

Поздравления за канала! Може ли няколко забележки обаче? Лош български,буквален превод,а предполагам и лош английски. Не се сърди,аз съм гаден учител по английски. А словосъчетанието ти "текуща съпруга " направо ме уби.- "сегашна съпруга"-" current wife". По въпроса затова,че М.Бакалова говори на български в Борат 2:Аз се чувствам унизен като българин и не съм единственият.Мислиш ли, че ако напр .македонска актриса бе получила ролята,Тутар щеше да говори на македонски? Холивуд за втори път се гаври с езика ни.Кога беше първият път ли? "Терминалът",реж.Стивън Спилбърг,Том Ханкс говорещ на български. Личи,че си много впечатлен от успеха на Н.Добрев. Искам да ти кажа,че има и Европейско кино,че имаме актьор в немското кино отдавна....Може би си на принципа:Ла@но да е,американско да е! Колкото до М.Бакалова:Дано да не излезе,че тя е там ,за да пере чафутски чорапи,май беше употребена,май разхождането на грозни рокли не е актьорска работа,май приятелството с Парис Хилтън го избягват там и не бива да има значение тя дали те е нарекла "принцеса"или не.Май...май...ще видим. Успех, абонирах се за теб! Пожелавам ти да се впечатляваш по-трудно т.е. да си вдигнеш летвата!Няма Дядо Коледа,ти не си на 5,а той съвсем не е американец! Вальо

преди 2 дни
Petar Dimitrov Petrov
Petar Dimitrov Petrov

Не ме интересува за Нина Добрев(ва)

преди 2 дни
Zvezdelina Takova
Zvezdelina Takova

DOBRE VSEKI PUT NASTRUHVAM- a taq jena prosto a obojavam

преди 3 дни
Random_k
Random_k

направи на неймар

преди 3 дни
Ventci Vasilev
Ventci Vasilev

Усмихвах се по време на целия разказ. Браво

преди 3 дни
Gabi cloud
Gabi cloud

Гордеем се с Нина❤

преди 3 дни
Caterina Ivanova
Caterina Ivanova

Е, защо пък "Добрев". На Български би трябвало да е "Добрева". Сигурно се срамува че е българка а вие се пените да я боготворите. Чуждопоклонници сте вие и затова никога няма да прокопсате. "B-list"- или" С -list" аkтриса, с други думи такива като нея с лопата да ги ринеш. Никой в Америка не е дори и чувал за тази "звезда". Не е от ранга на Силви Вартан, де....

преди 3 дни
a. j. sw
a. j. sw

🙏🙏🙏🔝🔝🔝

преди 3 дни
Цветослав П
Цветослав П

Така който не го е гледал да спре до минута 7 понеже има спойлери.. 😂😂аз не съм стигнал до сезон 5 затова му бия палзата

преди 3 дни
Elena Nakova
Elena Nakova

Като си българка защапси Добрев, трябва да си Добрева

преди 3 дни
Polina Hristova
Polina Hristova

Може ли да направиш за Beyonce

преди 3 дни
Веждата Flex
Веждата Flex

nikoga ne sum vijdal byal chovek da se pravi na cheren indiec

преди 3 дни
Vasil Yovchev
Vasil Yovchev

Чоко Пърляка

преди 3 дни
Александър Ковачки
Александър Ковачки

Аудиото е адд

преди 4 дни
CHOKO
CHOKO

На следващите видеа вече проблемът е оправен

преди 3 дни
Slim Jones
Slim Jones

💸💸💸💸💸💗💗💗🌸🌸🌸💸💸💸💸💸 😄😄😄😄💗💗💗🌸🌸🌸 *Бог демонстрира Своята любов към нас, като изпрати Своя Син Исус Христос, който умря и възкръсна от мъртвите, за да ни даде вечен живот.* *Той също обеща да излекува тялото ви.* * (погледнете нагоре и го попитайте)*

преди 4 дни
Hrisi Teneva
Hrisi Teneva

Много си готин,може ли да направиш за Hero Fiennes Tiffin моля те🥺❤️

преди 4 дни
Габриела Кирилова
Габриела Кирилова

Направи с Русев

преди 4 дни
vasko mrenata
vasko mrenata

Може ли да направиш клип за Том Харди

преди 4 дни
Цветелина Иванова
Цветелина Иванова

Може ли да направиш клип за ''Никога не сте чували истоията на Tom Holland''

преди 4 дни
Цветелина Иванова
Цветелина Иванова

@Елеонора Иванова От филмите на Marvel е и там играе Спайдърмен ❤️

преди 4 часа
Елеонора Иванова
Елеонора Иванова

Да не е Джак от Братя по карате 🥰

преди 4 часа
Anastasiq Mineva
Anastasiq Mineva

Клипа беше страхотен нямам думи с които да го опиша 🙂🙂

преди 4 дни
Георги Манчев
Георги Манчев

Може ли да направиш такова видео с някой от Ривърдейл

преди 4 дни
gamer girl
gamer girl

Най страхотната ❤️

преди 4 дни
Христо Христов
Христо Христов

На Choko май му са е*е холивудско 😁😁

преди 4 дни
CHOKO
CHOKO

Ахахахаха

преди 3 дни
Dafko Dafkov
Dafko Dafkov

А за мен кога ще направиш история?

преди 4 дни
Dafko Dafkov
Dafko Dafkov

Ок ти ги знаеш месиите.

преди 4 дни
Georgi Tsvetkov
Georgi Tsvetkov

@Dafko Dafkov Да в пекарната до гимназията работи

преди 4 дни
Dafko Dafkov
Dafko Dafkov

И хляб ли меси?

преди 4 дни
Georgi Tsvetkov
Georgi Tsvetkov

@Dafko Dafkov нали е месия 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

преди 4 дни
Dafko Dafkov
Dafko Dafkov

Ще има няколко филма като бързи и яростни ама по-дълъга поредица.

преди 4 дни
Елена Сливова
Елена Сливова

Видеото много ми харесаа 😻

преди 4 дни
소피Sophie
소피Sophie

Може ли да направиш видео и за BTS🥰🌸🌈

преди 4 дни
id K
id K

Можем ли да чуем и за Лейди Гага ?

преди 4 дни
id K
id K

Звука е лош

преди 4 дни
Synthia G
Synthia G

Информацията не е точна. Дори името и не е точно. Очаквах да чуя повече, отколкото знам.

преди 4 дни
Blackbe3tLp
Blackbe3tLp

НАПРАВИ ХАХА - НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА "СТОЯН КОЛЕВ"

преди 4 дни
Miroslav Doichinov
Miroslav Doichinov

Следващият път се бих радвал да чуя историята на дженсън екълс джаред падалеки или на миша колинс

преди 4 дни
Elena Shtereva
Elena Shtereva

Направи с Ариана Гранде

преди 4 дни
djoni borisov
djoni borisov

Paul Wesley ?

преди 4 дни
Десислава Лалева
Десислава Лалева

Винаги щом чета поредицата в представите ми изниква Нина Кафявата ѝ коса и очи за мен тя е Елена 😂 Дори съм замествала името Елена с Нина беше забавно 😄

преди 4 дни
Stela Ilieva
Stela Ilieva

Може ли да направиш да Коул и Дилън Спрауз?

преди 4 дни
Валентина Семерджиева
Валентина Семерджиева

Защо Нина Добрев а не Нина Добрева🤨

преди 4 дни
CHOKO
CHOKO

Например, ако ти вземеш американски паспорт, ще си Семерджиев

преди 3 дни
CHOKO
CHOKO

Защото в Канада и Америка няма гласна накрая на нашите фамилии

преди 3 дни
Yoni _
Yoni _

Може ли да направиш с Ариана Гранде ❤️

преди 4 дни
JunkyChillGaming
JunkyChillGaming

Кога ще има за Lil Peep?

преди 4 дни
marted asddsa
marted asddsa

пак ли ти бе, паляк-пърляк !?

преди 4 дни
Александър Георгиев
Александър Георгиев

Kusa tos epizod ,no naprai za neimar😎

преди 4 дни
Мариана Абаджиева
Мариана Абаджиева

Моите уважения.Сега ми попадна вашият канал,но се учудвам как младите хора използват думите"уникално" и "чудесно" в коментарите си за нещо травиално и обикновено ,за една проста информация.Словото е нещо много точно,висша математика и нещо много повече от " брътвеш" и пустословие.Казах тези неща ,защото ми се иска да сме повече отговорни.

преди 4 дни
DiMō
DiMō

Клипът е уникален интересен и мистериозен ❤️ за мен си наи добрия човек и Ютубър в целия свят признавам си обичаме те Чоко ❤️❤️ може ли да направиш историята за Chadwick Boseman от Black Panther? Лек ден ти желая приятелиу ❤️

преди 4 дни
Magi Bishkova
Magi Bishkova

Kogato sega razbirash che Nina e rodena na tvoqta data👁💧👄💧👁

преди 5 дни
Ivan Tanev
Ivan Tanev

Трябва да се направи историята и на Стивън Сегал

преди 5 дни
benfi biancalana
benfi biancalana

Чоко моля те направи историята на Дидие Дрогба

преди 5 дни
Вели Божи
Вели Божи

Благодаря, наистина може да се гордеем с тази красива и умна, благородна българка и много ми хареса достойната и патриотична постъпка на родителите й да знае майчиният си език, да не крие защото това е нашата идентичност. И Бакалова и много други българи по света! Достойни и горди българи, незабравящи родината и езика си! Бог да пази България! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

преди 5 дни
twixie
twixie

@Caterina Ivanova mlukni..

преди 2 дни
Caterina Ivanova
Caterina Ivanova

С какво помагат тези достойни "Българи": на България ? Един шофьор на камион в България е по-полезен от тези на които се кланяаш. Работи за България и плаща такси на България.

преди 3 дни
Pepa Alexandrowa
Pepa Alexandrowa

Може ли и за Поул Уесли? П.с. Страхотни видеа!!! Адмирации! 👏😍❤❤

преди 5 дни
Ilka Keremid4ieva
Ilka Keremid4ieva

Обожавам я❤

преди 5 дни
Marina Nikolova
Marina Nikolova

много се радвам, че Нина е българка ужасно много се гордея с нея❤️❤️❤️❤️❤️

преди 5 дни
Stoyan Nikolov
Stoyan Nikolov

Моля те,направи за Мария Бакалова🤜🏼🤛🏼

преди 5 дни
lubomir dimitrov
lubomir dimitrov

Красива и видеото е Ок.

преди 5 дни
esil. kb
esil. kb

Може ли да направиш за Harry Edward Styles моля

преди 5 дни
Vikki Vassileva
Vikki Vassileva

Тва клипче е невероятно! Много е интересно и много ме радва! ❤️❤️

преди 5 дни
ИВО ИВАНОВ
ИВО ИВАНОВ

ЗДРАСТИ АМИ НЯМА МНОГО ДЪРЖАВИ КОИТО ИМАТ 1320 ГОДИНИ ИСТОРИЯ АЗ СЪМ БЪЛАРИН ОТ ВАРНА

преди 5 дни
Петър Бойчев
Петър Бойчев

Защо с български корени... Тя си е българка на 100% Щях да приема израза Бг корени ако беше само с един родител българин и беше родена в страна различна от България

преди 5 дни
Shashkoo Shashev
Shashkoo Shashev

Далече съм от мисълта, че се усеща като българка..

преди 5 дни
PsTyle
PsTyle

За мене първите три сезона са най силни, но след третия сезон става пълен блудкаж :) Това си мое лично мнение, а и като цяло почнах вече да го забравям тоз сериал.

преди 5 дни
ivan dimitrov
ivan dimitrov

Точно път тая надменната никога не е претендирала че е българка

преди 5 дни
Ralitsa Georgieva
Ralitsa Georgieva

Много ми се иска да чуя историята на Rihanna

преди 5 дни
tedo 177
tedo 177

Никога не сте чували историята на Антонио Бандерас

преди 5 дни
S. D
S. D

Брато звукът е отвратителен, само заради него спирам клипа.

преди 5 дни
_.e.deneva._
_.e.deneva._

Уникален клип🤩 Предполагам следващото ще е за Poul Wesley? 😅❤️

преди 5 дни
PS4 Games
PS4 Games

Що не е Нина ДобревА?

преди 5 дни
Ne Nem
Ne Nem

Можеш ли да направиш историята на някой от следните: Ариана Гранде, NF, Джъстин Бийбър? Ще съм много благодарна ако направиш поне на един от тях💕

преди 6 дни
Emiline
Emiline

Може ли да направиш за Sofia Carson?

преди 6 дни
Club Galaxy bg
Club Galaxy bg

Много исках да има продължение на сериала тои беше страхотен и незабравим и беше един от наи любимите ми сериали

преди 6 дни
The Bulgaria
The Bulgaria

Бони е един от трите ми ТОП персонажи! Дано направи наистина видео и за нея!

преди 4 дни
Samuel Yastrov
Samuel Yastrov

Клип за Робърт де Ниро?

преди 6 дни
Илона Георгиева
Илона Георгиева

Благодаря че качите историята за Нина и преди това за иън съмърхолдър едни от любимите ми актьори ако може следващата история да е за пол уесли той също е много добър актьор като цяло целия екип от Дневниците на вампира са ми любими филма е уникален... Браво!

преди 6 дни
Янко
Янко

Оправи си звука Парляк, ужасен е !

преди 6 дни
Vencislav Kacarov
Vencislav Kacarov

Чоко много добро видео евала !!Но мисля че е по-правилно да казваш ,че Нина Добрев е българка ,защото майка и баща и са българи! Няколко пъти във видеото споменаваш български корени всякаш има само баба или дядо от България. Просто не мисля ,че звучи добре ! Иначе Нина Добрев е велика българка и всеки един сънародник има за какво да се гордее!

преди 6 дни
Лази Ташев
Лази Ташев

Абе да те питам! От къде ги знаеш тези работи?!

преди 6 дни
Kiril Petrov
Kiril Petrov

Я баце ти си продължаваш

преди 6 дни
CHOKO
CHOKO

Не съм спирал

преди 5 дни
Теди Благоев
Теди Благоев

Браво Чоко благодаря ти че направи за двамата ми любими героя истории направи поредица от дневниците на вампира моля те

преди 6 дни
Антоанета Малешевска
Антоанета Малешевска

Мнооого благодаря. 😀❤❤❤

преди 6 дни
Bojka Filiqta
Bojka Filiqta

Браово чоко просто Нина е голямА! Можели другата история да е за Джоузеф Морган #Клаус #Маикласан

преди 6 дни
Сузан Караахмедов No26
Сузан Караахмедов No26

Направи за Брус Уилис. Много си добър😊

преди 6 дни
Darina Stoeva
Darina Stoeva

Моля те за Paul Wesley

преди 6 дни
Stilqn Mishev
Stilqn Mishev

Аудио то е ужасно оправи го

преди 6 дни
CHOKO
CHOKO

Оправено е вече на следващите

преди 5 дни
Mitko Dimitrov
Mitko Dimitrov

Затова трябва да БЯГАТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СБЪДНЕТЕ МЕЧТИТЕСИ !!!!

преди 6 дни
Lisa Benneth
Lisa Benneth

Никога не си чувал легендата за чокопарляка

преди 6 дни
THE DOS SISTERS
THE DOS SISTERS

Можеш ли да направиш за Michael Jackson, The King of Pop Rest in peace 🙏

преди 6 дни
Vilio G.
Vilio G.

Батее, това е първият твой клип, който гледам, не е зле това, което правиш, но си оправи звука, вс. друго е ок. 😀

преди 6 дни
CHOKO
CHOKO

Благодаря! Оправен е на следващите, благодаря!

преди 5 дни

Напред

Кървава Луна: СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 4

24:19

Кървава Луна: СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 4

The Boxing Antelope

Показвания 394 хил.

V:RGO - SPACE OUT (Official Video)

2:30

V:RGO - SPACE OUT (Official Video)

V:RGO

Показвания 218 хил.

Apple Event - April 20

1:1:03

Apple Event - April 20

Apple

Показвания 10 млн.

Nina Dobrev Teaches You Bulgarian Slang | Vanity Fair

03:17

Nina Dobrev Teaches You Bulgarian Slang | Vanity Fair

Vanity Fair

Показвания 3,2 млн.

ЦЕЛЬ ВИЖУ / Фильм. Военный

1:27:31

ЦЕЛЬ ВИЖУ / Фильм. Военный

Epic Media

Показвания 642 хил.

При ТоТо - Тодор Славков : Full Episode ( #PriToTo )

1:17:35

Krisia Todorova: On "Rachkov's Forbidden Show"

25:04

Krisia Todorova: On "Rachkov's Forbidden Show"

David Martinez jr

Показвания 59 хил.

Кървава Луна: СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 4

24:19

Кървава Луна: СЕЗОН 2 ЕПИЗОД 4

The Boxing Antelope

Показвания 394 хил.

V:RGO - SPACE OUT (Official Video)

2:30

V:RGO - SPACE OUT (Official Video)

V:RGO

Показвания 218 хил.

Apple Event - April 20

1:1:03

Apple Event - April 20

Apple

Показвания 10 млн.

КАКВА Е ТАЗИ САЛАТА? - Светът на Ванката

8:23

КАКВА Е ТАЗИ САЛАТА? - Светът на Ванката

Светът на Ванката

Показвания 581 хил.

Maraşlı 15. Bölüm

2:15:48

Maraşlı 15. Bölüm

Maraşlı

Показвания 3,1 млн.

НАЙ-ДОБРАТА БЪЛГАРСКА НИНДЖА В TIK TOK 😂

11:04

EMRAH - EVALA / Емрах - Евала, 2021

2:57

EMRAH - EVALA / Емрах - Евала, 2021

PlanetaOfficial

Показвания 1,3 млн.

MBT ft BM - PO GORESHTOTO (Official Audio)

3:29

MBT ft BM - PO GORESHTOTO (Official Audio)

MBT

Показвания 39 хил.