КАК ГЛАСУВАХА В РОМСКИТЕ МАХАЛИ?

 • Публикуван на преди 6 дни

  Господари на ефира I Gospodari na efira

  Продължителност: 05:13

  Гледайте всичко от УЕБА на едно място: gospodari.com/
  Последвайте Господари на УЕБА:
  gospodari/
  gospodariofficial
  #gospodari #господари #gospodarite #господарите #gospodarinaefira #gospodarinaweba #господаринаефира #господаринауеба #гафове #gafove #твгафове #изцепки #смях #smqh #memeta #мемета #popolina #popolinavox #пополина #димитъррачков #зуека #марияигнатова #dimitarrachkov #zueka #mariqignatova

Detelinka Rangelova
Detelinka Rangelova

Ima xumor

преди 4 часа
Lyubka Mihaylova
Lyubka Mihaylova

За жалост, не успях да разбера кое е смешното, въпреки че доста се потрудихте като използвахте изкуствен смях и всякакви такива глупости. Браво на хората, че все пак са упражнили правото си на глас, а най-вече за това, че изразиха позиция и за това, че искат промяна за по-добро бъдеще.

преди 11 часа
Кн
Кн

Всъщност, къде бяха смешките?! 95% от хората изразиха ясна гражданска позиция. Това не бяха мнения на "смешни цигани", а на обикновени хора, загрижени за съществуването си. Браво, хора!

преди 12 часа
Lyubka Mihaylova
Lyubka Mihaylova

Точно така, браво на хората.

преди 11 часа
alexanderman
alexanderman

Начина, по който се опитвате да принизявате Бойко е много долен и заради такива като вас не живеем в демократично общество, а в такова което прави "погребения" и кълне пред домовете на българските политици. ГЕРБ не са идеални, няма такива партии, но те са най-доброто политическо движение, което сме имали до сега. Нека да видим Слави какво ще направи, няма лошо да има промяна, но дали ще е за доброто на България е въпроса.. Ако единствената промяна е да бъдем анти-ГЕРБ, то нищо добро не ни чака. Трябва да има качествени управленци и качествена опозиция, а не мърлячи и пропагандатори, които освен да правят Костинбродски шашми и да назначават дебели мафиоти на големи постове, като Пеевски, едва ли скоро ще пребъдем кризата, която се очертава в днешни дни. Тия анти-мутри са най-големите мутри и адвокати на мутри - Дончева. А пък да не говорим за 97те хиляди гласували за Божков, мамата си е ебало... Много неграмотни хора решават кой да влезе в парламента. Аз лично мисля че това е един от огромните проблеми, които имаме.

преди 19 часа
Daniel Mihov
Daniel Mihov

Как да гласувам за 70 лв 😁😁😁

преди 21 час
Elina Gavadinova
Elina Gavadinova

Евала на жената която каза че “всички са измамници” и на човека, който обясни защо е гласувал за Слави за това, че изразиха някакво искрено мнение

преди ден
Von Stoeff
Von Stoeff

Зъб ще го боли сега целия народ.

преди 2 дни
ʙᴀʀʙɪᴇ ᴍᴅꜰᴋ
ʙᴀʀʙɪᴇ ᴍᴅꜰᴋ

И веднага след гласуването отивате при тези хорица мама ви мръсна.

преди 2 дни
Stanyo Georgiev
Stanyo Georgiev

ebati tapata reporterkaa romi tui romi unui ami vie na li ste balgari celiq parlament se balgari patrioti okradoxa balgaria dolni pomiqri prodajnici na amerikanci.

преди 2 дни
Martin M.
Martin M.

Браво! Очаквах да е в пъти по-зле!

преди 2 дни
Freeman Bg - TV
Freeman Bg - TV

Без коментар . За 50лв се продават за ГЕРБ И падам 90% от тези са със 1 самотна мозъчна клетка . 9% без коментар 1% гладуват със мозъка си без да са купени за 50 лв ....

преди 2 дни
Свилен
Свилен

Спомням си как преди 10-тина години като бях 12-ти клас в училище как приятелите ми идваха и казваха "Тая партия копува гласовете, оная партия копува гласовете, дай да си продадем гласовете" - тогава и от СДС имаше предложения и от БСП и от ДПС и всичките даваха, поне според приятелите ми по 50 лева. По това време ГЕРБ още горе-долу изгряваше и Бойко ми се струваше като човек, за който е смислено да се гласува, имайки предвид, че останалите бяха "разпорили" държавата и само от ГЕРБ не ни бяха предлагали да си продадем гласовете.. В деня преди гласуването един приятел пак дойде и каза: "хайде да си продадем гласа - от ГЕРБ дават по 50 лева" . От тогава просто не виждам смисъл в това да гласувам за когото и да е било, защото каквото и да се приказва резултата е един и същ и каквото и да се обещава в общи линии е все тая. Пиша коментара, защото ми стана смешно, как един от хората които бяха интервюирани каза, че си е продал гласа за 50 лева. Поне тарифите стоят стабилни и не се променят с времето :)))

преди 2 дни
Yosif Metodiev
Yosif Metodiev

Брат, вземи от всички по 50 кинта и гласувай за който си искаш накрая! К'во ти пука?

преди 14 часа
pavlin vladimirov
pavlin vladimirov

Много ви харесва, обаче много сте Тихи по време на избори

преди 2 дни
Левски София
Левски София

Слабичко не е като от 2016-та Дончева Танчева

преди 3 дни
Diana Vacheva
Diana Vacheva

Единственото за което не съм съгласна е неграмотни хора да имат право да гласуват, такива хора които български не могат да говорят. И не става дума само за ромите, а въобще за всички които не могат да свържат нормално две думи в изречение.

преди 3 дни
Daniel Iliev
Daniel Iliev

Xaxaxa lele tez romi

преди 3 дни
Blossom et Bubbles
Blossom et Bubbles

Сите избиратели на славуца са те от тия, горко на България с тая селения.

преди 3 дни
Ани Димитрова
Ани Димитрова

Добър опит...! Най-смешното от цялата ситуация е, как репортерката, моли Ромите да й обърнат внимание, с надежда за малко Рейтинг! Ако преди е имало някакви "изцепки", е защото са интервюирали хора от крайни места на България, където самите "българи" не могат да си кажат името! Спрете с тези банални очаквания към Ромският етнос! Сигурно имаше и по-добри изказвания на ТЪПИТЕ въпроси на репортерката, но са били изрязани! Другият път,се насочете към Българските квартали, и българите там над 50+! Със сигурност,нас Ромите ще ни забавлявате дълги години с изцепките си!

преди 3 дни
Райна Димитрова
Райна Димитрова

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣 така е така е 3:00 😂😂🤣🤣😂🤣

преди 3 дни
Stoyan Stoyanov
Stoyan Stoyanov

Чакай душичко... ЗЪБ МЕ БОЛИИИИИ

преди 3 дни
Simeon Dodov
Simeon Dodov

Браво

преди 3 дни
Stiliyan Dimitrov
Stiliyan Dimitrov

Бих казал,че всичко което казаха хората е истина ! Не успяхте да направите сензация с изцепки ,но хората казаха доста истини ,и хич не смешно 😔

преди 3 дни
Petyo Lobutov
Petyo Lobutov

Вота от чужбина е показателен, меко казано парадокс е, че Герб има 26% подкрепа в България и няма и 9% в чужбина, там не дават тройка кюфтета и 20 лева ;) Гласовете в град Самоков са типичен пример за каква корупция става дума! На местните избори преди година и половина БСП спечели с най голямо мнозинство в България (над 70%)! На избора в Неделя, водеща партия беше Герб в Самоков с над 6000 гласа от 17 500 общо, което беше повече от два пъти повече от вторите БСП! Очевидна е корупцията, а Самоков е град с около 50% ромско население (ще оставя изводите на вас)

преди 3 дни
Maxim Dimitrov
Maxim Dimitrov

Na sapun

преди 3 дни
Nikolay Nikolov
Nikolay Nikolov

🤣🤣🤣🤣🤣

преди 4 дни
Iva Diva
Iva Diva

Teq kakvo razbirat ot ikonomika?

преди 4 дни
Maksun Salimov
Maksun Salimov

2:43 tochno taka

преди 4 дни
Maksun Salimov
Maksun Salimov

Vie ot gospodarite podbirate horata i gi zlepostavqte

преди 4 дни
Emil Vasilev
Emil Vasilev

Искат работа , а всички са неграмотни. Не могат да си напишат името.

преди 4 дни
to6exa
to6exa

ако не са те да ви забавляват и отзад да се чува хахаха няма кой да ви забавлява всеки път едно и също

преди 4 дни
Plamen Aleksandrov
Plamen Aleksandrov

Върнете Пополина

преди 4 дни
Vankata Gaming
Vankata Gaming

На 4:03 и на 4:10 са купени

преди 4 дни
Gyunay Saliev
Gyunay Saliev

Все едно гледам онова предаване на Албена Вулева! Унижения и подигравки в множествено число! Поне Албена Вулева не говореше за хората в множествено число! Когато правите репортажи със българи говорите с имена! И не се замисляте че тези които купуват гласове са основно българи!!! В ефир без вас е по добре, ако ви махнат и от интернет ще стане още по добре.!

преди 4 дни
Ivailo Kostov
Ivailo Kostov

4:47🤣🤣🤣

преди 4 дни
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров

В другите провинции вика. хахах

преди 4 дни
Ivailo Manev
Ivailo Manev

Гласували по съвест те хахаха... 50лв такса съвест...

преди 4 дни
Radoslav Dimitrov
Radoslav Dimitrov

Много се излагахте господари на ефира а вие Как избрахте Вашия фаворит

преди 4 дни
Arsen Samokovski
Arsen Samokovski

Определено по-адекватни от миналите години.

преди 4 дни
Aleks Andreev
Aleks Andreev

Ромите от Филиповци и Факултета, опровергаха съществуването на всички видове вируси, включително и на Covid! Ако наистина имаше такава висока смъртност, за която се говори от сутрин до вечер по новините, то гетата щяха да са пламнали първи - все пак там не се използват нито маски, нито ръкавици, нито дезинфектанти! Не всички роми обаче разполагат с телевизори и от там идва тяхната непромита и бистра представа за нещата. Първи, те изпочупиха телевизорите си и прозряха, че ги лъжат. Това на вид и на практика необразовано в по-голямата си част племе, се оказа самостоятелно мислещо и показа, че притежава качества, които някои от българите за съжаление отдавна са загубили! Те са единни, защитават се, за тях всеки живот е важен! Ако държавата се беше погрижила подобаващо за тях, те щяха да успеят да се интегрират и да получат образование и работа! Не са ви виновни циганите, че управляващите са по-голями крадци и престъпници от тях! Не са ви виновни циганите, че са оставени под ръба на мизерията и продават бъбреците си за пари, а гласовете за 50 лв. или кебапчета, за да се нахранят, без дори да знаят за кого гласуват, поради своята неграмотност! Виновна е управляващата ни вихрушка от престъпници, които умишлено поддържат обществото неграмотно, безработно, смачкано и гладно, за да може по-лесно да се продаде за жълти стотинки. За толкова години, никой не успя да промени закона, така че да не се позволява на неграмотни хора без образование да гласуват! П.С. стига сте се тупали в гърдите, че сте българи, докато се редите на опашките за ваксини! Когато има нещо, което трябва да научите от циганите, бъдете честни и искрени към себе си и го научете - бъдете като тях, с остро чувство за самосъхранение.... И не мислете че всички са продажни!!

преди 4 дни
Milen Ivanov
Milen Ivanov

Зъб ме болииии,,,и се смее Да го трепеш ли , да го палиш ли

преди 4 дни
WHACK LP
WHACK LP

Мъчите се да се подигравате не циглетата - това както и да е. Дай да слагаме разни звукчета тук-там, да го направим унизително и забавно, макар, че не е забавно - отчаяни методи, дето работеха едно време с 'берем си тухли' и 'всичко туш', ОК. Даже по-ниско образованите от вашите горе-долу средно образовани репортерчета имат легитимни аргументи. Та какво ще кажете вместо да се опитвате да съживите мъртвата си платформа чрез жалки методи, да утидете и вие да гласувате?

преди 4 дни
C. M.
C. M.

Нормално е Герб да спечели и се знаеше.... Благодарете на бабите и дядовците ви, населението на селата и една част от малцинствата (защото повечето гласуват за дпс). На бабите и на дядовците, защото бат бойко им дигна пенсиите с 50 лева и те горките си викат сигурно, че се променя всичко. На населението на селата, защото бат бойко им построи по една улица и малък център.. На малцинствата, които се радват на кебапчета и 50 лева.... Е това са само теории ама не мисля, че малцинствата са виновни ами по възрастното и простовато общество... Ако си мислите, че само малцинствата са неграмотни - грешите! Ама няма да споря и просто ще кажа : ай честито..

преди 4 дни
Damyan St.
Damyan St.

Не ви се получи нещо. Къде трябваше да се смеем?

преди 4 дни
Alexander Sotirov
Alexander Sotirov

Браво Вики, добра работа както винаги. :)

преди 4 дни
MissStilissimo
MissStilissimo

Добре, че дойде Бойко да имаме лекари...Преди него за лекари не бяхме чували

преди 4 дни
Galina Ilieva
Galina Ilieva

Чакай че зъб ме болиии🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

преди 4 дни
Kristiyan Krastev
Kristiyan Krastev

Ти за това май ви махнаха от ефир щото се гаврите със малцинствата.!

преди 4 дни
Kristiyan Krastev
Kristiyan Krastev

Сложих те момичето да се излага

преди 4 дни
Pavel Borisov
Pavel Borisov

Kolko interesno dobre go podkupva boko tikvata na izborite ebasi agitaciqta

преди 4 дни
Lider*Compañía Consultora Internacional
Lider*Compañía Consultora Internacional

Най съвестните граждани са тези които получават пари 💰 и наставления

преди 4 дни
Car & Game Mania
Car & Game Mania

Стига вече с тези атаки към ромите! Не че ги защитавам, ама на всеки избор се с тях се занимавате. Защото българите не вземат по 50 или по 100 лв. Нека сме по-обективни и коректни, а не за всичко само те да са ни виновни, просто защото са ни по-удобни - необразовани, в махалите и без дебелите връзки! Ееее

преди 4 дни
The Punisher
The Punisher

​@Car & Game Mania Не бе кажи, като я ползваш тая дума, какво ТОЧНО означава, че по целия свят на тая cгaн им казват gурsу... БEЗpoдник жaлък... Единственото празно нещо тук е тиквата дето имаш за глава...

преди 3 дни
Car & Game Mania
Car & Game Mania

@The Punisher Че къв си ти, че да ти обяснявам, бе, комедиант смешен! Празен канал, ама тролче в нета го раздаваш! Еваларка!!!

преди 3 дни
The Punisher
The Punisher

Я обясни какво означава ром бе цървул, римляни ли, спиртна напитка или рома футболния отбор ?!?!?!?

преди 3 дни
Kamen Vasilev
Kamen Vasilev

попринцип не беше толкова смешно, почти всички бяха разумни хора

преди 4 дни
Radio - Active
Radio - Active

Точни коментари и бистър поглед над нещата се забелязват сред ромите, но както видях и в един коментар те допринасят също за опадъчното ни състояние. Не ги и набеждавам, докато им дават ще си взимат.

преди 4 дни
Polya
Polya

Българите в чужбина да не могат да гласуват, а ромите да могат...🤔

преди 4 дни
Sultan Angelov
Sultan Angelov

кажи нещо хубаво бе'

преди 2 дни
- GTR / Mustang -
- GTR / Mustang -

евала на човека избрал Слави в началото, не заради Слави,а защото си каза мнението и имаше смисъл

преди 4 дни
Freeman Bg - TV
Freeman Bg - TV

@kristo jeksan честно казано да

преди 2 дни
Freeman Bg - TV
Freeman Bg - TV

Иеп . Единственият които си ползваше главата в интервюто и единствения със повече от една мозъчна клетка

преди 2 дни
kristo jeksan
kristo jeksan

та той говори по-грамотно от бойко

преди 4 дни
Joro Brankov
Joro Brankov

Да си признаят и възрастните с пенсийте им по 50 лв ++, които са гласували за ГРОБ. Как ще се оправим?

преди 4 дни
Георги Владимиров
Георги Владимиров

"Дойдех, хвърлих, отивам! "

преди 4 дни
eli ruseva
eli ruseva

"Хаха много смешно, цигани хаха" - и така другари, докато не осъзнаем, че живеем съвместно и сложим край на дискриминацията в тази държава няма да се оправим скоро. Аз лично не видях никаква разлика в мненията на избиратели и тези на "нормалния" българин. А, тези" мъдри" расисти в коментарите, да вземат да прочетат някое академично аналистче за тези избори и да видят кой за кога гласува...

преди 5 дни
Илия Макаров
Илия Макаров

Не само ромите гласуват за ГЕРБ, но и много нормални хора, които обаче предпочитат да си замълчат. В България всички са се озлобили толкова много, че плюят и нападат всеки с по-различно мислене. Все някой друг ни е виновен за простотията, а ние сме душици златни невинни. "Материала е лош", и това е самата истина.

преди 5 дни
Гуджо Стефанов
Гуджо Стефанов

"Нормалните хора" ? Ромите кви са?

преди 16 часа
Mariуa Popova
Mariуa Popova

00:52 и 04:07 браво на хората!

преди 5 дни
Веселин Колев
Веселин Колев

Що не питате и в българските махли да се смеят и ромите малко

преди 5 дни
Martin M.
Martin M.

Защото няма да намериш българи , които да живеят в гетата. Иначе има доста продали се българи. Баба ми гласува за ГРОБ. Питах я защо, но нищо не ми отговори.

преди 2 дни
Antoaneta Sotirova
Antoaneta Sotirova

Нема си значение като нема смисъл😁😁

преди 5 дни
Venka Ivailova
Venka Ivailova

4:46 най яката част 😂😂😂

преди 5 дни
Just Muddy
Just Muddy

поне са креативни, да избегнат неудобните въпроси :D :D :D

преди 3 дни
Slavi Vladikov
Slavi Vladikov

😂😂😂😂

преди 4 дни
Venka Ivailova
Venka Ivailova

Зъб ме боли душичко, зъб ме болиии....😂😂😂😂😂😂

преди 5 дни
Ивана Борисова
Ивана Борисова

Първо чух "гъзът ме боли" 🤣🤣🤣🤣

преди 3 дни
cs
cs

Смърт за герб смърт за всички герберасти конфискация, кастрация и затвор до 9то коляно !

преди 5 дни
Emanuil Mihaylov
Emanuil Mihaylov

Ahha,🤗😃🤗😃🤗😃🤗

преди 5 дни
qnka Hristova
qnka Hristova

Toe taka predlaga pari boiko inak kak sha specheli bokluk

преди 5 дни
Daniel Nedelchev
Daniel Nedelchev

Абе вие мноооого се изтъркахте вече

преди 5 дни
Sali Eyubov
Sali Eyubov

Edin tuk kazava za upadakana Bg noprinasqli romite a Blgarte 91gd samo karadt milioni zaedno s dps poverete kolko milio eri ima romi i Blagari samo boko i kopaniq 10gd kolko otkradnaxa nezabravqy te chekmejetata to e Blgarin.

преди 5 дни
Lyudmil Genov
Lyudmil Genov

Каквито пещерняци бяхте, такива си останахте , алооо Гуспударите ....пфууу Тръгнали да се присмиват на ромите , я дай малко от София да ги видим тези българи за куго шъ галасуват пак, Бойко чекмеджето толкова години на чело, кой виновен ? ромите ли пфффф пещерняци

преди 5 дни
Огнян Торбов
Огнян Торбов

Щ

преди 5 дни
Ivo Ivanov
Ivo Ivanov

аз съм положително изненадан очаквах всичко да е леш, а те половината си бяха нормални хора предполагам това показва колко сме предубедени аз и много други хора

преди 5 дни
_*
_*

Интересно ми е , защо такива шутове като вас , господарите , придавайки си ореол на праведност и критичност, сте много добри постфактум да показвате година след година, едни и същи всеобщи тайни, които не са смешни,а са трагични и защо така някак си като сте така активни граждани не показвате това в моменти когато би имало реален ефект поне малко да промени нещата в по - добра посока , или сеирджииството и цъкането са някаква съвременна добродетел ???

преди 5 дни
Кристиян Ангелов
Кристиян Ангелов

Имаше и роми, които бяха доста на ти с нещата, така че да не слагаме всички под общ знаменател.

преди 5 дни
Alexandyr Mitew
Alexandyr Mitew

Otidoh widqh furlih xD

преди 5 дни
Тодор Томов
Тодор Томов

Ако брше Пополина +10%смях ,нищо лично:*

преди 5 дни
Тодор Томов
Тодор Томов

Всякаш ромите са дръпнали напред .Поне тези ,който не продават гладът си!

преди 5 дни
bobity bobity
bobity bobity

Този път, не ви се получи расисткият хумор!

преди 5 дни
George Tonchev
George Tonchev

Велков да направи едни пийняци

преди 5 дни
Stoyan Kanev
Stoyan Kanev

На тли

преди 5 дни
Dimitar Serkyov
Dimitar Serkyov

Очаквах да е по-зле положението. Може има и такива , на които им е дошъл акълът.

преди 5 дни
Gyunay Saliev
Gyunay Saliev

Хубаво е човек първо да погледне в собствената градина! Може и да има българи на който им е дошъл акъла.!

преди 4 дни
ManQka BG Gaming
ManQka BG Gaming

Що не извикате Боби Бъклинов ква е тази

преди 5 дни
Милен Милен
Милен Милен

4:07 браво

преди 5 дни
Петър Маджаров
Петър Маджаров

миличка, душичка, хубаво е така да се обръщат към теб супер са макар и неуки

преди 5 дни
ManQka BG Gaming
ManQka BG Gaming

Правете по дълги репортажи много са кратки

преди 5 дни
Nikolay Rusanov
Nikolay Rusanov

Ето как печели изборите ГЕРБ! Все пак има и достойни хора, като човека на 3:31.

преди 5 дни
Иван Лазаров
Иван Лазаров

ти заедно с тях в стайчката ли беше, че знаеш?

преди 3 дни
Anya
Anya

да, и много добре говори човекът

преди 4 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

Направо ходи си лягай

преди 5 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

Ама той циркаджията такива работници обича -от канавкаата и като им дари една гарсониера ,то тогава са по-вече от роби

преди 5 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

Ще Ви замоля да я предадете обратно в Била,Лидъл или фантастико (меко казано,за да не посочвам конкретно как и с какви заложби сте я предобили)

преди 5 дни
martin krastev
martin krastev

Аз видях едни много стойностни хора, независимо, че С роми и от махалата. СМо, че и те А българи и искат по-добро бъдеще. Бравооо. Поздравявам ви от все сърце. Всички сме заедно, срещу несправедливостта.

преди 5 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

Ако притежавате журналистическа диплома,то навярно сте я получили от чипс или пуканки и то на промоция

преди 5 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

Скъпа г-жа,г -ца Симеонова искам да Ви изесня ,че това не е фризиорският салон,в който гласувате за квъртален коч

преди 5 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

Не за коя кандидат парламентарна партия,а за кого

преди 5 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

На връх парламентарните избори :Вие за кого гласувахте

преди 5 дни
Victoria S
Victoria S

Уважаеми г-н Станчев, Първо, цитираният от Вас въпрос не е бил зададен от мен - просто някои от хората решиха сами да кажат за кого са гласували. Второ, само с един клик в търсачката можете да се запознаете с биографията ми, щом толкова Ви касае какво образование съм завършила, къде и т.н. Поздрави :)

преди 5 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

ЗАЩОТО тя ,тази която се бара за репортерка т.н.СИМЕОНОВАА ги запита :

преди 5 дни
Petko Stanchev
Petko Stanchev

Репортерката моля сама да напусне,понеже показа сама ,че е по-неграмотна от събеседниците си

преди 5 дни
Boyan Stanchev
Boyan Stanchev

Ироничното е че точно тези роми допринасят най-много за упадъка на държавата

преди 5 дни
qnka Hristova
qnka Hristova

To ne samo romite sa ot otpadaka imago i pri balgarite takache ima balgari po dolni ot romite no vsichki sme ednakvi taka deto sa praite na golqma rabota poradi takiva hora kato vas darjavata e v tova polojenie

преди 5 дни
Lyudmil Genov
Lyudmil Genov

кУкУ

преди 5 дни
Georgi
Georgi

пффкак се преебах , на тези са им дали по 50лв....

преди 5 дни
T RS
T RS

"сложих там нещо и излезнах"

преди 5 дни
T RS
T RS

@ttpetio и аз за това се сетих.

преди 4 дни
ttpetio
ttpetio

"Дойдех, хвърлих, отивам" - версия 2021

преди 4 дни
Bella Tincheva
Bella Tincheva

Какво трябва да значи “най-колоритните махали”? Очевидният расизъм и подобни “остроумни” лафове явно не са достатъчни, за да се задържите в ефир, и по-добре

преди 5 дни
Mihail Pisarov
Mihail Pisarov

Никой не ви гледа еб*ния сайт защото видеата зареждат по 1 час.Пускайте повече материали тук.

преди 5 дни
Petar Roteydo
Petar Roteydo

Много добро интервю...поздрави.

преди 5 дни
Bogomil Kostov
Bogomil Kostov

Показвайки ниският коефициент на интелигентност на тези общности и усмиваики ги, вие се показвате че не се различават от тях.Единственият начин да покажете разлика ако се потрудите усърдно да промените това на което се преспиване.Само това може да ви различи.

преди 5 дни
Lyudmil Genov
Lyudmil Genov

Господарите отдавна са показали, колко струват Пълни отрепка

преди 5 дни
Stojanka Mansour
Stojanka Mansour

@Stefan Stefanov първо не съм ти кака , не спя , затова нямам нужда от събуждане ! За разлика от теб , който пише на шльокавица а не на български , не считам за нужно да отговарям ! Научи се да пишеш и тогава ще имаш възможността за отговор !!!

преди 5 дни
Stefan Stefanov
Stefan Stefanov

@Stojanka Mansour ma na koi plashtash toka ti ma kako ?? Ya se sabudi , sanuvash neshto 😀

преди 5 дни
Stojanka Mansour
Stojanka Mansour

@Stephanie Vulcheva защо като управляващите са виновни ромите гласуват пак за тях ? Кой е злобар ? Ние ли , където работим и плащаме отгоре на това сметките за електричество на братята роми и техните социални помощи всеки месец , а на всичкото отгоре ограбват , изнасилват и убиват нашите баби и дядовци по селата ??!! Малко срам трябва да имате , ама откъде , то срама не може да се купи , човек или го има или го няма ??!! Вие например нямате никакъв СРАМ !!!!

преди 5 дни
Stephanie Vulcheva
Stephanie Vulcheva

@Stojanka Mansour така ли???? преди само 30 години са си били идеааално интегрирани. Точно заради такива като вас и управляващите положението им е такова. Злобари.

преди 5 дни

Напред

Camdaki Kız | 1. Bölüm

2:41:56

Camdaki Kız | 1. Bölüm

Camdaki Kız

Показвания 3,3 млн.

Highlights FC Barcelona vs Real Valladolid (1-0)

3:03

Highlights FC Barcelona vs Real Valladolid (1-0)

LaLiga Santander

Показвания 1,7 млн.

Hercai 65. Bölüm

2:28:07

Hercai 65. Bölüm

Hercai

Показвания 3,8 млн.

The coolest phone I've ever broken - Legion Duel Phone 2

10:40

The coolest phone I've ever broken - Legion Duel Phone 2

JerryRigEverything

Показвания 1,1 млн.

Вечерта на... Стойчо Керев, 4 март 2021 г.

49:55

Вечерта на... Стойчо Керев, 4 март 2021 г.

Седем-Осми ТВ [Seven-Eight TV]

Показвания 88 хил.

Сидеров мъртво пиян в Референдум на БНТ

20:06

Сидеров мъртво пиян в Референдум на БНТ

България 24

Показвания 140 хил.

Как звучи Дойдох, видях, победих в ромски вариант

04:09

Как звучи Дойдох, видях, победих в ромски вариант

Господари на ефира I Gospodari na efira

Показвания 880 хил.

Съквартиранти Е02

17:47

Съквартиранти Е02

Ала-Бала

Показвания 429 хил.

Saudi Arabia. Oil, tourism and the big changes. Big Episode

1:03:53

Saudi Arabia. Oil, tourism and the big changes. Big Episode

Антон Птушкин

Показвания 15 млн.

Роми разсъждават над гласуването за референдум

03:30

Роми разсъждават над гласуването за референдум

Господари на ефира I Gospodari na efira

Показвания 434 хил.

Camdaki Kız | 1. Bölüm

2:41:56

Camdaki Kız | 1. Bölüm

Camdaki Kız

Показвания 3,3 млн.

Highlights FC Barcelona vs Real Valladolid (1-0)

3:03

Highlights FC Barcelona vs Real Valladolid (1-0)

LaLiga Santander

Показвания 1,7 млн.

Hercai 65. Bölüm

2:28:07

Hercai 65. Bölüm

Hercai

Показвания 3,8 млн.

The coolest phone I've ever broken - Legion Duel Phone 2

10:40

The coolest phone I've ever broken - Legion Duel Phone 2

JerryRigEverything

Показвания 1,1 млн.

Film Theory: Dear DC, I Fixed Your Universe! (Justice League Snyder Cut)

16:42

Film Theory: Dear DC, I Fixed Your Universe! (Justice League Snyder Cut)

The Film Theorists

Показвания 1,4 млн.

Kardeşlerim 7. Bölüm

2:38:55

Kardeşlerim 7. Bölüm

KARDEŞLERİM

Показвания 8 млн.

Sadakatsiz 25. Bölüm

1:41:28

Sadakatsiz 25. Bölüm

Sadakatsiz

Показвания 738 хил.

Çok Güzel Hareketler 2 - 79.Bölüm

2:5:32

Çok Güzel Hareketler 2 - 79.Bölüm

Çok Güzel Hareketler

Показвания 2,5 млн.